Bodrum Gündem

BODRUM FETÖ / PYD SANIKLARI ADLİYEDE…

BODRUM FETÖ / PYD SANIKLARI ADLİYEDE…

fetö-sanıkları-adliyede-11

Bodrum’da, darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında ilk dalgada gözaltına alınan 14 kişi, adliyeye sevk edildi.  Emniyetteki sorguları tamamlanan 14 sanık arasında dikkat çeken en önemli isim, Bodrum İmamı olarak tanımlanan Asım kod adlı Çağrı A.

Bodrum Gündem Haber

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Bodrum Grup Amirliği (KOM) ekipleri, darbe girişimi sonrası Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, “Merter Koleji Yönetim kadrosu” olarak belirtilen şahıslar ile birlikte, aralarında kapatılan Bodrum Sanayici ve İş Adamları Derneği (BOSİAD) başkan ve üyesi iş adamları emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

fetö-sanıkları-adliyede-2222 Temmuz günü Merter Koleji ve BOSİAD’ta eş zamanlı olarak gerçekleştirilen aramalar sonunda göz altına alınan Mustafa E., Servet Ö., Ali Ö., Ceyhun Ü., Ali Rıza P., Hakan A., Kadir K., Sayit G, Ö.Faruk H, Ali Y, H.İbrahim A., Osman S., Mustafa A. ve İzmir Tire’de yakalanıp Bodrum’a getirilen “FETÖ’nün Bodrum İmamı” olduğu iddia edilen “Asım” kod adlı Çağrı A., Bodrum Adliyesi’ne sevk edildi. Gözaltındaki kişilerin ev ve iş yerlerindeki aramalarda bulunan 20 bilgisayar ve tablet, örgütsel doküman, Fetullah Gülen kitapları, CD’ler, çok sayıda 1 dolara el konulduğu da ifade edildi.

27 Temmuz günü (dün) Adliyeye sevk edilen 4 kişi, savcılığın yaptığı sorgusunun ardından Mahkemeye sevk edildi. Yapılan duruşma sonucu; yargılanan 4 kişiden 3’ü tutuklanarak ceza evine gönderilirken, 1 kişi de serbest bırakılmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.