Bodrum Gündem

BODRUM SAĞLIK VAKFI ÇARMIKLI AİLESİNİ AĞIRLADI…

C_armıklı 004

Bodrum Sağlık Vakfı Gamze Çarmıklı İş ve Sanat Atölyeleri’nin tamamlanmasına büyük katkı sağlamış olan NUROL Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı, eşi Figen Çarmıklı vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Uzun yıllardır maddi ve manevi destek veren, Bodrum Sağlık Vakfı Gamze Çarmıklı İş ve Sanat Atölyeleri’nin tamamlanmasına büyük katkı sağlamış olan NUROL Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı, eşi Figen Çarmıklı Bodrum Sağlık Vakfını ziyaret etti.

C_armıklı 014Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Can Pulak ile birlikte vakfa gelen Erol ve Figen Çarmıklı’yı Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu 2. Başkanı İbrahim Akkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Mazhar Vardar karşıladı.

Begonvil Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim alan öğrencilerin kullandığı sınıflar ve atölyeler bizzat BSV Yönetim Kurulu 2. Başkanı İbrahim Akkaya, BSV Yönetim Kurulu Üyeleri Can Pulak ve Mazhar Vardar tarafından gezdirildi.

BSV Yönetim Kurulu 2. Başkanı İbrahim Akkaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından, Gamze Çarmıklı İş ve Sanat Atölyeleri binasında açılacak atölyeler ve geleceğe yönelik planlar ile ilgili brifing verilmesinin ardından, konuklara BSV Seramik Atölyesinde engelli öğrenciler tarafından üretilen seramik ürünlerinden hediyeler verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.