Bodrum Gündem

BODRUM SOKAK BASKETBOLU TURNUVASI BAŞLADI…

bodrum sokak basketbolu turnuvası başladı (3)
Spor ve sokağı bütünleştirerek, gençleri spor yapmaya özendirmeyi amaçlayan “Bodrum Sokak Basketbolu Turnuvası” başladı. İlk gün gerçekleşen maçlar oldukça çekişmeli geçerken, heyecan da doruktaydı…
Bodrum Gündem Haber
Gümbet dolgu alanında 34 takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuva, küçüklerlerin maçlarıyla start aldı. 3.05 (ÜçSıfırBeş) Organizasyon tarafından düzenlenen ve 01–05 Ağustos 2016 tarihleri arasında Gümbet dolgu alanında gerçekleştirilecek olan “Bodrum Sokak Basketbolu Turnuvası”, spor ile sokağı bütünleştirirken, katılımcıların rekabet ruhlarını ortaya koyabilecekleri bir ortam oluşturmayı da amaçlıyor.
sokak_basketbolu_yağız_biçer_dağcan_dağ (3)Basketbol antrenörü ve organizasyon sorumlusu Dağcan Dağ turnuva hakkında bilgiler vererek şöyle konuştu: “Turnuvamız bugün itibari ile başladı. 34 takım mücadele edecek. Bu takımlardan 16 tanesi büyükler kategorisinde yarışacak geriye kalan 18 takım küçüklerden oluşuyor. Bütün katılımcılara şimdiden başarılar diliyoruz. Beş gün boyunca tüm Bodrumluları buraya bekliyoruz”
Turnuvanın sponsor ayağını yürüten Mehmet Kılınç ise hedeflerinin basketbolu daha da sevdirmek olduğunun altını çizerek şöyle konuştu: “Bu işi önümüzdeki yıllarda daha büyüterek, basketbolu insanlara daha çok sevdirmek ve daha eğlenceli hale getimek istiyoruz. Biz de Bodrumlu olduğumuz için Bodrum’a böyle bir katkımız olması bizim için mutluluk olur. Her geçen sene daha da büyüterek inşallah daha iyi şekilde devam edeceğiz. Saat 18:20 ile küçük takımların maçları başladı, 21:00’dan sonra büyüklerin maçı ile devam edecek”
bodrum sokak basketbolu turnuvası başladı (7)Organizasyon sorumlusu Mehmet Kadir Kılınç kendilerine destek veren sponsorlara da teşekkür ederek sözlerini şöyle tamamladı; “Bize her türlü desteğini sağlayan başta Bodrum Belediyesi ve Flora Hotels olmak üzere Njoy Sports Clup, Sünger Pizza, Basketbolig, MAY Ajans Hizmetleri, Mor Kapı Restaurant, Çiftekumrular, Bodrum Gündem Gazetesi ve Bodrum Kent TV‘ye teşekkür ederiz.”
Günde yaklaşık 20 karşılaşmanın yapılacağı turnuvada maçlar saat 23:00’a kadar sürecek.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.