Bodrum Gündem

BODRUM KIYILARI RENKLENİYOR…

bodrum-kıyıları-renkleniyor

Bodrum Belediyesi ekipleri, yarımada genelinde peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Turgutreis’te gerçekleşen çalışmalarda, sahil bandı çiçeklendirilerek renkli bir görünüme kavuştu.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından planlanan çalışmalar kapsamında Bodrum ilçesi genelinde, peyzaj çalışmalarının yanı sıra çevre düzenleme çalışmaları da yapılıyor. Ekipler, belediyenin sorumluluğunda bulunan cadde, sokak ve meydanlar ile halkın ve turistlerin rahatça denizden ve plajdan faydalandıkları sahil bantları boyunca gerekli görülen bölgelere, çeşitli türden bitkilerin ya da çiçeklerin dikimlerini yaparak çevreyi güzelleştiriyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Turgutreis Mahallesi Şevket Sabancı Caddesi sahil bandında bulunan peyzaj alanında, halk arasında “Sosyete Sarımsağı” diye bilinen lila rengindeki toplam 1000 adet çiçekli bitkiyi toprakla buluşturdu. Çiçeklendirme çalışmasının ardından Turgutreis sahili, rengarenk ve canlı bir görünüme kavuştu.

Çalışmaların bölge bölge, program dahilinde, tüm yarımada genelinde sürdüğü bildirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.