Bodrum Gündem

GÜLEN OLAN SOYADINI DEĞİŞTİRECEK…

GÜLEN OLAN SOYADINI DEĞİŞTİRECEK…
gülen soyadını değiştiriyor (2)
Bodrum’da yaşamını sürdüren 60 yaşındaki Nejat Gülen isimli vatandaş, soyadını değiştirme kararı aldı.
Bodrum Gündem Haber
FETÖ/PDY elebaşı Fethullah Gülen ile aynı soyadı taşıyan Nejat Gülen, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından bu soyadını değiştirme kararı aldığını belirtti. Aslen Manisalı olan ve Paşatarlası Sahili’ndeki bir restoranda müdürlük yapan Nejat Gülen, Atatürk’ün soyadından esinlenerek Ata soyadını almak istediğini söyledi.
gülen soyadını değiştiriyor (1)Aldığı bu kararla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Nejat Gülen, ülkemizde yaşanan bu hain saldırılardan dolayı böyle bir karar aldığını kaydederek; “Zor bir karar, kolay bir karar değil. Geçmişimiz Manisa’da bellidir. Sarıçamlı gazyağcı Hasan Efendi dendiği zaman Gülen Ailesi olarak tek bizi tanırlar. Fakat bu yaşanan olaydan sonra soyadımı değiştirmeye karar verdim. Utanç duyuyorum. Taşımayacağım bu soyadı. Bir yere gittiğim zaman adımı, soyadımı söylediğimde yüzüme bakıyorlar. Öyle kirlenmiş, pis bir soyad olmuş ki Gülen soyadı. Ben karar verdim, taşımak istemiyorum” diye konuştu.
gülen soyadını değiştiriyor (3)Soyadı değiştirme işlemi ve daha sonraki süreçte bir çok zorluk yaşayacağını bildiğini belirten Gülen; “Şimdi önümde bir sürü işlem olacak. Diplomalarım, ehliyetlerim, kaptan ehliyeti, bir ton evrak. Her şeyim değişecek. Sıkıntılar yaşayabilecek miyim? Ne tür zorluklar çekeceğim? Onu bilmiyorum. Ama soyadımı değiştireceğim, Atatürk’ün kısası Ata soyadını alacağım. Nejat Ata olacağım. Karar aldım, en yakın zamanda yani Pazartesi günü müracaat edeceğim. Bu kararı aldığımdan dolayı gururluyum da. O pis soyadını taşımak istemiyorum” dedi.
Nejat Gülen Pazartesi günü Bodrum Adliyesi’ne soyadını değiştirmek için başvuracak.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.