Bodrum Gündem

BODRUM ESKİ KAYMAKAMI VEFAT ETTİ…

BODRUM ESKİ KAYMAKAMI VEFAT ETTİ…
bodrum-kaymakamı-uğur-boran_bodrum
Bodrum’da uzun bir dönem Kaymakamlık yaptıktan sonra vali olarak atandığı Bitlis’te emekli olan 62 yaşındaki Uğur Boran, İstanbul’daki evinde yaşamını yitirdi. Ölüm haberi daha önce görev yaptığı Bodrum’daki sevenlerini yasa boğarken, Boran’ın vasiyeti üzerine Bodrum’da toprağa verileceği öğrenildi.
Bodrum Gündem Haber
1996- 2000 yılları arasında Bodrum’da kaymakam olarak görev yapan, ardından atandığı Bitlis’te 5 yıl vali olarak görev yaptıktan sonra emekli olan evli, iki çocuk babası Uğur Boran, üç yıldan bu yana kanser tedavi görmekteydi. İstanbul’daki evinde 14 Ağustos gecesi yaşamını yitiren Boran, Bodrum’da kaymakam olarak görev yaptığı sürece başta turizm olmak üzere, kültür, sanat ve spor alanında birçok etkinliğe destek olmuştu. Turizm yatırımlarının Bodrum’a gelmesi için büyük çaba harcayan Boran, vasiyeti üzerine, Bodrum’un Torba Mahallesi Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.
bodrum kaymakamı uğur boran_mehmet kocadonKOCADON; “BODRUM TURİZMİ ONA ÇOK ŞEY BORÇLU”
Boran’ın cenaze töreni için Kanada’daki oğlunun bekleneceğini belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Uğur, belde belediyelerinin açıldığı yıllarda burada göreve başladı. Yeni belediyeler ve başkanlarına büyük destek verdi. Her türlü yatırımın yapılmasına ön ayak oldu. Ayrıca yatırım yapılması için önemli iş adamlarını Bodrum’a davet ederek bugün faaliyette bulunan beş yıldızlı ve lüks tatil köylerinin açılmasına ilçenin turizmde marka çıtasını yükseltmesinde çok büyük önemli rol oynadı. Bodrum’da bugün turizm çok üst seviyedeyse ve dünyanın dört bir yanından zengin turist Bodrum’a akıyorsa bunu Uğur Boran’a borçluyuz. Boran’ı asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Bodrum’un değerine değer katan önemli kişiler arasına giren Boran hep bizimle yaşayacak” dedi.
Bodrum’un önemli simalarından turizmci Ahmet Biçer sosyal medyadan Duayen Gazeteci Can Pulak, Turizmci ve yat İmalat Sektörünün önde gelen Ege Yat sahibi Sinan Özer ve Uğur Boran ile birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı yayımlayarak; “Çabaladı ama tutunamadı, canım Uğur abim, herkesin abisi ışıklarda uyuyacak” cümlelerini kullandı.bodrum kaymakamı uğur boran_ahmet_Biçer_can_pulak_sinan_özer
Uğur Boran’ın cenazesinin eşi Dilek Boran ile birlikte Bodrum’a getirileceği öğrenildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.