Bodrum Gündem

CHP BODRUM ÖRGÜTÜNÜN ACI GÜNÜ…

alev-tekoğul-gürcan-vefat-etti-3Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Örgütünün emekçi kadınlarından, Bodrum Kent Konseyi Kültür Sanat Meclisi Tiyatro çalışma grubu başkanı , Jeofizik Mühendisi ve amatör tiyatro oyuncusu Alev Tekoğul Gürcan Güvercinlik yakınlarında geçirdiği feci bir kaza sonucu vefat etti.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Aldığımız bilgiye göre; Kızı Merve Nur’u Milas-Bodrum Havalimanından yolcu etmeye giderken bir aracın sıkıştırması sonucu direksiyon kontrolünü kaybederek karşı yöne geçmiş. Alev Tekoğul Gürcan (57) karşı yönden gelen bir aracın çarpması sonucu ikiye bölünen aracın içinde yaşamını  yitirirken kızı Merve Nur Yılmaz (30) ise ağır yaralandı. Merve Nur Yılmaz Özel Bodrum Hastanesine kaldırılarak yoğun bakıma alınırken, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Korkunç kaza anında yaşamını yitiren Alev Tekoğul Gürcan’ın cenazesi ise Milas Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

alev tekoğul gürcan vefat etti (4)Amerika ve İstanbul’da bulunan aile bireylerinin gelmesinin ardından cenazesi ile ilgili işlemlerin başlatılacağı öğrenildi.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen olayı duyar duymaz Özel Bodrum Hastanesine giderek yetkililerden Merve Nur Yılmaz ile ilgili bilgi aldı. Seymen “Partimizin emekçi kadınlarındandı. Çok çalışkandı. Bodrum ve ülke için katkı koymaya çalışan, çağdaş düşünceye sahip, hayat dolu bir kadındı. Partimizin ve Bodrumluların başı sağolsun. Şu anda yoğun bakımda tedavi altına alınan kızına da acil şifa diliyorum.” dedi.

alev tekoğul gürcan vefat etti (5)ELEM, ELEM, ELEM… başlığı ile sosyal medya hesabından Alev Tekoğul Gürcan’ın ölüm haberini bildiren, Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu ise, haberi duyar duymaz Özel Bodrum Hastanesine koçan isimlerden birisiydi. Topçuoğlu kazayı sosyal medya hesabından şöyle duyurdu; “Kent Konseyimizin Kültür Sanat Meclisi Tiyatro çalışma grubu başkanı Alev Gürcan (Tekoğul) Hanımı elim bir trafik kazasında yitirdik. Dostlarının ve sevenlerinin başı sağ olsun.”

alev tekoğul gürcan vefat etti (3)Alev Tekoğul Gürcan’ın yakın dostlarından CHP Bodrum geçmiş dönem İlçe Başkanı Dr.Kerim Cangır kaza haberini duyar duymaz, Özel Bodrum Hastanesine gitti. Hastane yetkililerinden bilgi alan Dr.Kerim Cangır’ın oldukça üzgün olduğu görüldü. Dr.Cangır “Birlikte partimizde yol arkadaşlığı yaptık. Çok çalışkan ve güler yüzlü bir arkadaşımızdı. Olaylara her zaman olumlu ve iyimser bakardı. Motivasyonu hep yüksekti. Başımız sağolsun. Kızı Merve Can’a da acil şifa diliyorum. “ dedi.

alev tekoğul gürcan ve merve nur yılmazCHP Bodrum Kadın kolları Başkanı Emel Çakaloğlu’da çok üzgün olduğunu belirterek “Çok çalışkan, hanımefendi ve partimizin emekçi kadınlarından birisiydi. Güler yüzü hiç aklımızdan çıkmayacak. Hepimizin başı sağolsun” dedi.

SON DAKİKA!!! Bu gün saat 11:00 civarında meydana gelen korkunç kazada yaralanan Alev Gürcan Tekoğul’un kızı Merve Nur Yılmaz’ın sağlık durumu iyi. CHP geçmiş dönem başkanı Dr. Kerim Cangır kendisi ile görüştüğünü ifade ederek; “Alev arkadaşımızın kızı Merve’nin bilinci açık. Nefes almakta zorluk çekerken yapılan müdahaleler sonucu durumu iyi. Kısa bir sohbet ettik. Annesinin de tedavi altında olduğunu biliyor.” dedi.

 

Yorumlar

  1. Tufan Erkan Yakar dedi ki:

    Yaşam sevgisiyle, çalışkanlığıyla ve en önemlisi biz gençlere olan inanç ve kararlılığıyla her zaman bize destek olan Alev ablamızı kaybetmenin büyük bir şaşkınlığını ve acısını yaşıyoruz. Kişiliği ve yaptıklarıyla hiçbir zaman unutulmayacak olan Alev Ablamıza Allahtan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı, yaralı olan kızına da acil şifalar diliyoruz.

  2. TemelArslan dedi ki:

    Alev Tekoğlu Gürcan ailesinin başı sağ olsun sevgili kızına/kızımıza acil şifalar diliyorum