Bodrum Gündem

HEP BİRLİKTE YAŞAMAYA ve ÇÖZÜM ÜRETMEYE ZORLAYAN BİR SERGİ…

HEP BİRLİKTE YAŞAMAYA ve ÇÖZÜM ÜRETMEYE ZORLAYAN BİR SERGİ…

insanlar-serhat-demirel-sergisi

A.Serhat Demirel’in “İNSANLAR” adlı fotoğraf sergisi 2 Eylülde izleyiciler ile buluşuyor. Sergiden elde edilecek gelirin tamamı Bodrum Sağlık Vakfına bağışlanacak.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber

1975 İzmir doğumlu A.Serhat Demirel amatör bir fotoğraf sanatçısı. 20 yıla yakın bir süredir iletişim sektöründe çalışıyor.  Sektördeki deneyimi ile iletişimi sadece bir meslek olarak değil, aynı zamanda insanları birleştiren sihrini vizöründen sorguluyor. İnsanlar adlı bu sergi A. Serhat Demirel’in ilk fotoğraf sergisi.

A.Serhat Demirel’in “İNSANLAR” adlı fotoğraf sergisine Sony, BESİAD, OASİS AVM ve YENKA sponsor olurken, sergiden elde edilecek gelirin tamamının engelli bireylerin eğitiminde kullanılmak üzere Bodrum Sağlık Vakfına bağışlanacak.

A.Serhat Demirel ilk sergisini şu sözler ile anlatıyor; “Bu sergi; bizi ortak paydamız duygularda buluşturan ve hep birlikte yaşamaya, çözüm üretmeye zorlayan bir sergi.”

A.Serhat Demirel’in “İNSANLAR” adlı fotoğraf sergisi 2 Eylül Cuma günü OASİS Kültür ve Eğlence Merkezinde saat 19:00’da açılış kokteyli ile Bodrumlular ile buluşacak.  Sergi 2-16 Eylül tarihleri arasında izlenebilecek.

Serhat Demirel İnsanlar fotoğraf sergisi afiş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.