Bodrum Gündem

AK PARTİ BODRUM İLÇE BAŞKANLIĞINDA TOPLU İSTİFA

AK PARTİ BODRUM İLÇE BAŞKANLIĞINDA TOPLU İSTİFA

ak_parti_bodrum_ilçe_kongresi_çiğdem_demiralp (16)AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve  ilçe yönetiminde bulunan 22 yönetim kurulu üyesi ile bugün itibarı ile birlikte toplu istifa ettiler.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp basına gönderdiği yazılı açıklamada, yönetim kurulu ile birlikte istifalarını vermek sureti ile görevlerinden ayrıldıklarını belirtti.  Başkan Demiralp, görev yaptığı süre boyunca şahsına gösterilen değer ve desteklerden ötürü basın mensuplarına teşekkür etti.  Demiralp toplu istifa gerekçeleri hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı.  Çiğdem Demiralp’in basına gönderdiği metnin detayları şöyle ;

 

26.08.2016

 

Değerli basın mensubu arkadaşlarım,

Bugün itibarı ile Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığı görevimden yönetim kurulu üyelerim ile birlikte

istifalarımızı vermek suretiyle ayrılıyoruz.

Görev yaptığım süre boyunca şahsıma gösterdiğiniz değer ve desteklerden dolayı teşekkür eder,

saygılarımı sunarım.

 

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı

Çiğdem Demiralp

 

Yorumlar

  1. Hulusi özbilgin dedi ki:

    istifa nedenininizi okumadım. Okumam da. istifa ettinizse herhalde kendinize bir yer hazırlamışsınızdır. Hayırlı uğurlu olsun… Sizden ricam, istifa eden kaç kişiyseniz onlara benim 33 sene önce besteled,iğim ATOM ŞOV isimli bestemin videosunu tıklattırınız. yanında Yetenek sizsiniz türkiyedeki videom da var… Ben Gaziantep’in TARİHİNDE en çok kitap yazan bir kişiyim. kendimi beste ve şov fabrikatörü olarak tanıtmaktayım. Ama parasız fabrikatör. Şu an da bütün basın sizin elinizde. gaziantep beni habere dönüştürmüyor. Nedeni yok. “HAYADIN OTU ACI OLUR MESELESİ” Benim gibi birisinin bu ülkede var olduğunu cümle aleme duyurun derim.
    Ben dini ve de siyasi konuda yorum yapmadığım için istifanız hakkında yorum yapmadım. Fesbuk sayfama da buyurun der, sevgi ve de saygılarımı yollarım.