Bodrum Gündem

BODRUM’DA ZAFER BAYRAMI COŞKUSU..

bodrum zafer bayramı kutlamaları (4)Bodrum’da her yıl olduğu gibi bu yıl da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı. Resmi kutlamar sabah saatlerinde Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni ile başladı.
Bodrum Gündem Haber
Kutlamalar kapsamında akşam saatlerinde Bodrum Milta Marina önünde toplanan kalabalık, Bodrum Belediye Meydanı’na doğru yürüyüşe geçti. Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen kalabalık sık sık sloganlar atarak 10. Yıl Marşı’nı söyledi.
Fener alayının en önünde Bodrum Motosiklet Kulübü üyeleri ve bir çok motosiklet tutkunu kortej oluşturdu, AKUT Bodrum üyelerinin de katıldığı yürüyüşte Borum Vos Vos Derneği üyeleri birbirinden güzel araçlarıyla geçiş gerçekleştirdi. Vatandaşlar Neyzen Tevfik Caddesi üzerinden Belediye Meydanına doğru 10. Yıl Marşı eşliğinde yürüyüş yapan binlerce kişiye caddede yer alan restoran ve eğlence mekanlarındaki vatandaşlar da bayrak ve meşalelerle destek verdi.
Büyük Türk bayrakları da taşıyan coşkulu kalabalık Bodrum Belediye Meydanı’na geldiğinde bir alışveriş merkezinin orkestrasının verdiği konser ile coştu. Konser, teknik bir arızadan dolayı yarım saat geç başladı. Bu sürede ise bazı vatandaşların meydandan ayrıldığı da dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.