Bodrum Gündem

İZMİR’E DEV İLETİŞİM MERKEZİ AÇTI…

içkale izmir plaza açılışı (5)BESİAD (Borum Esnaf, Sanayici ve İş Adamaları Derneği) Başkanı Uğur İlhami Özden, yatırımlarına İzmir’de devam etti.  Özden; İzmir havaalanı yolu üzerinde 1850 m2 kapalı alanı ile Türkiye’nin en büyük komple iletişim merkezi olma özelliği taşıyan İçkale İzmir Plaza’nın açılışını gerçekleştirdi.

Bodrum Gündem Haber

1 Eylül Dünya Barış gününde gerçekleşen açılışa Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı  Mehmet Sinan Kızıldağ, Vodafone Türkiye Satış Direktörü Suphi Serdal Özbeyli, Vodafone Terminal Satış Direktörü Ahmet Ulubay, Vodafone Ege Akdeniz Bölgeler Müdürü  Arda Kömürcüoğlu, Vodafone Ticari Pazarlama Kıdemli Müdürleri  Murat Helvacı ve  Yusuf Aysal, Vodafone Ege ve İç Ege Bölge Müdürleri Ömer Ömeroğlu ve  Kemal Ongun ile birlikte; telekomünikasyon sektörünün önde gelen distribütör firmalarından Brightstar yöneticileri, mobil cihaz üretici firmaları yöneticileri, BESİAD geçmiş dönem başkanı Engin Ali Kaplan ve İzmir-Muğla-Aydın-Manisa’daki bayilerin katılımıyla gerçekleştirilen açılış törenine yaklaşık 450 davetli katıldı.

İçkale A.Ş. Yönetim Kurulu ve BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden, Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Güner, Nejdet Güner, Ümit Harun Özden, Mehmet Şenol Özden, Tuğçe Güner ve İçkale ailesinin fertleri olan çalışanların ev sahipliğinde coşkulu bir açılış töreni gerçekleştirildi.

İçkale A.Ş., İzmir Plaza içerisindeki mağazası ile birlikte Ege Bölgesi’nde 21. mağazasını da açmış oldu. İzmir Plaza içerisinde çalışan 70 personel ile bireysel hizmetler, kurumsal çözümler, toptan satış kanalı ve Vodafone fiber internet satış kanalı ile Vodafone bünyesinde komple iletişim hizmeti verilebiliyor. Yeni açılan İzmir Plaza İçkale A.Ş.’nin dört ildeki bütün operasyonu için merkez ofis olma özelliği de taşıyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.