Bodrum Gündem

GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI…

BODRUM GAZİLER GÜNÜ KUTLAMALARI (5)

19 Eylül Gaziler Günü, Bodrum Belediye Meydanında düzenlenen anma töreni ile kutlandı. 

Bodrum Gündem Haber

Belediye Meydanında gerçekleştirilen çelenk sunma törenine Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Belediye Başkan Vekili Taner Uslu, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, daire amirleri, vatandaşlar ve Bodrum’da yaşayan gaziler katıldı. Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi Başkanı Hasan Külcü ve dernek üyeleri törenin ardından önce Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı, ardından ise Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

BODRUM GAZİLER GÜNÜ KUTLAMALARI (6)Kaymakamlık ziyareti esnasında Bodrumlu gazilere seslenen Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan; “Hoşgeldiniz. Gaziler Gününüz Kutlu olsun. Bu gün vesilesi ile vefat etmiş kahraman gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu vatan uğrunda kanlarını döken, canlarını feda eden aziz şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşlarına da Allah’tan rahmet diliyorum. Onları şükranla, minnetle anıyoruz. Vatan için canlarını veren, yaralanan kahramanlık gösteren gazilerimizi bu gün de anmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi gazilerimize şehitlerimize ne kadar çabalasak da onların haklarını ödeyemeyiz. Devletimiz de gazilerimi unutmuyor her yıl 19 Eylülde gaziler günümüzü kutluyoruz. Bu gün vesile ile de tabi tüm gazilerimizi anıyoruz. Onları unutmadığımızı gösteriyoruz. Gazilerimizin yaptığı fedakârlıklara karşı bizim de elimizden gelen gayreti göstermemiz gerekiyor. Devletimizin hükumetimizin bize talimatı gazi ve şehit ailelerimizin ihtiyaçlarını hemen karşılayın. Onlar ne istiyorlarsa hemen yapın. Devletimiz hükumetimiz gazilerimize çok önem veriyor. İnşallah bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada yine sizlerin yanında olacağız. Sizlerle beraber olacağız” dedi.

Bodrumlu Gazilerden Baskan Kocadona Ziyaret (1)Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şube Başkanı Hasan Külcü gaziler adına yaptığı konuşmada Kaymakam Dr.Gödekmerdan’ın kendilerine verdiği destekğe teşekkür ederek; “Bodrum’da yaşayan tüm gazilerimize misafir gelenler dahil olmak üzere hepsine desteklerini vermektedirler, bundan sonra da böyle olacağını diliyoruz. Size çok teşekkür ediyorum çünkü her zaman yanımızda oldunuz. Sizlerden çok büyük destek gördük. Arkadaşlarım adına size teşekkür ediyorum” dedi.

Gaziler daha sonra Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u da makamında ziyaret etti. Misafirlerini saygı, sevgi ve ilgiyle karşılayan Başkan Mehmet Kocadon, vatanın bütünlüğü için mücadele etmiş Bodrumlu gazi büyüklerini tebrik ederek, bu anlamlı günde yaptıkları ziyaretlerinden dolayı da kendilerine teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.