Bodrum Gündem

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HEYECAN VE COŞKUYLA BAŞLADI…

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HEYECAN VE COŞKUYLA BAŞLADI…

bodrum bahçeşehir 2017-2017 eğitim dönemi (1)

Bodrum Bahçeşehir Okulları, yeni eğitim-öğretim yılına okul bahçesinde gerçekleşen törenle başladı. Bodrum Bahçeşehir Okulları;21.yy becerilerine odaklanan eğitim anlayışıyla hizmet vermeye devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Bodrum Bahçeşehir Okulları  kurucu ve idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri hazır bulundu.

Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Barış Anıl, Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ilerleyen bireyler olarak gerek eğitimcilere, gerek velilerimize ve gerekse öğrencilerimize sorumluluklar düşmekte olduğunu anımsatarak;  ‘’İnsanoğlunun en önemli manevi ihtiyaçları, rahat, mutlu, çağdaş ve kaliteli bir yaşam düzeyine ulaşmaktır. Bu hedefler doğrultusunda çağdaşlaşmanın, modernleşmenin, kalkınmanın ve mutlu bir birey ve toplum olmanın yolu şüphesiz ki eğitimden geçmektedir. ‘ Bir milleti hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum olarak yaşatan da; köleliğe, yoksulluğa düşüren de eğitimdir.’ diyen bir liderin, Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ilerleyen bireyler olarak gerek eğitimcilere, gerek velilerimize ve gerekse öğrencilerimize sorumluluklar düşmektedir. Bodrum Bahçeşehir Okulları ailesi olarak da hepimizin bu yolda en büyük adımları atacağımız, büyük başarılara ulaşacağımız, sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getireceğimiz mutlak bir gerçektir.” dedi.  

bodrum bahçeşehir 2017-2017 eğitim dönemi (2)79 KAMPÜSE SAHİP BÜYÜK BİR AİLENİN PARÇASI…

Bahçeşehir okullarının bir yılda çok önemli bir yol kat ettiğini vurgulayan Anıl konuşmasını şöyle sürdürdü; “Geçen dönem eğitim hayatına başlayan ve daha ilk yılında hem akademik hem de sosyal anlamda başarılarla adından söz ettirmeyi başardığımız okulumuzda,  hedeflediğimiz şekilde planlı bir büyüme ile yol almaya devam ediyoruz. Bizler dünya vatandaşı yetiştirmeyi vizyon edinmiş, Türkiye genelinde 79 kampüse sahip büyük bir ailenin parçasıyız. Aramıza yeni katılan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle daha güçlü fakat samimiyetini yitirmeyen bir anlayışla; çocuklarımıza nasıl daha kaliteli eğitim verebileceğimizi düşünerek çalışıyoruz. 2016-2017 eğitim öğretim yılının; öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz, okulumuz ve ülkemiz için sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yıl olmasını diliyorum.’’

bodrum bahçeşehir 2017-2017 eğitim dönemi (3)21.YY BECERİLERİNE ODAKLANAN EĞİTİM ANLAYIŞI…

Törende ayrıca 2015 – 2016 eğitim öğretim yılını Bodrum Bahçeşehir’de geçiren ilkokul ve ortaokul öğrencileri yeni başlayan arkadaşlarına geçen dönemki çalışmalarını ve bu okulda okumaktan aldıkları keyfi yaptıkları konuşmalarla anlattılar.

Yaz tatilinin ardından büyük bir heyecanla okula gelen ve ilk ders zilinin çalmasıyla öğretmenlerinin kendileri için hazırladıkları etkinlik ve sürprizleri öğrenmek için sınıflara koşan öğrencilerin keyifli halleri görülmeye değerdi.

İlk yılında eğitim politikası, gerçekleştirdiği organizasyonları,  akademik başarılarıyla adından söz ettiren ve Bodrum’da ilk sırada tercih edilen okul olmayı başaran Bodrum Bahçeşehir Okulları; merkezi konumu,  bilim, sanat, spor, teknoloji çalışmaları için oluşturulmuş özel eğitim alanları, akıllı teknolojilerle donatılmış derslikleri, kuvvetli eğitim kadrosu ve 21.yy becerilerine odaklanan eğitim anlayışıyla hizmet vermeye devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.