Bodrum Gündem

BESİAD 15 EKİM’DE SEÇİME GİDİYOR…

besiad 22 eylül perşembe toplantısı akut (12)

Bodrum’un önemli STK’larından birisi olan Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği BESİAD, Atilla Serttaş’a ait BAA BAHÇE adlı mekanda gerçekleştirilen geleneksel Perşembe toplantısının konuğu, BODRUM AKUT oldu.  

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’un bu sezon başı itibarı ile hizmete giren BAA BAHÇE adlı mekanda gerçekleştirilen BESİAD Geleneksel Perşembe Toplantısının konuğu BODRUM AKUT GÖNÜLLÜLERİ oldu.  BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden yaptığı konuşmada 15 Ekim itibarı ile görevlerinin sona ereceğini ve yeni başkan ve yönetim kurulunun seçileceği BESİAD Genel Kurulun yapılacağını söyledi.

besiad 22 eylül perşembe toplantısı akut (31)Geleneksel Perşembe toplantısının açılış konuşmasını yapan Başkan Uğur İlhami Özden iki hafta önce Prof.Erol Manisalı’nın konuk olduğu “Dünden Bu Güne Türkiye” başlıklı konferansın ardından yeni bir konu ve konuk ile bir araya geldiklerini belirterek şöyle konuştu; “Zaman çabuk geçiyor. 2 yıllık görev süremiz Ekim ayında sona eriyor. Geçtiğimiz Salı günü yaptığımız yönetim kurulu toplantısında 15 Ekim’de Olağan Genel kurul yapma kararı aldık. Bu gün burada Nisan ayında gerçekleştirdiğimiz “BESİAD Onur Gecesi”ne katılamayıp plaketlerini alamayan üyelerimize de plaketlerini taktim edeceğiz. Ayrıca bu gün aramızda AKUT-Arama ve Kurtarma Derneği Bodrum gönüllüleri bulunuyor.”

Daha sonra Nisan ayında gerçekleşen BESİAD Onur Gecesine katılamayarak plaketini alamayan, 10 yılını dolduran 5 BESİAD üyesi LVZZ Otel –Ayşe ve Sinan Özer, DENİZHAN RESTAURANT-Deniz Eyinç, EMRE OPTİK-Teoman Yaman, BOSİS-Gürol İnan ve  Medikal Vital Med Sağlık Merkezi-Muzaffer Buyruk’a plaketlerinin de takdim edildi.

besiad 22 eylül perşembe toplantısı akut (23)Kurulduğu günden bu yana bir çok başarılı kurtarma operasyonu gerçekleştiren BODRUM AKUT GÖNÜLLÜLERİ ile ilgili bilgiler veren AKUT lideri Sadettin Uslu, BESİAD üyesi iş insanlarından AKUT’un yanında olmalarını ve yapılacak yeni binası ve eğitim alanlarının inşası için destek vermelerini istedi. Uslu yaptığı sunumda yurt dışından bazı örnekler göstererek, Türkiye ile karşılaştırmalar yaptı.

AKUT lideri Uslu’nun konuşmasının ardından AKUT hizmet binasının inşaatın koordinasyonunu yapan Yaşar Kefeli yaptıkları keşif sonucu AKUT Hizmet binası için gerekli malzemelerin belirlendiğini kaydetti. BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden BODRUM AKUT’a bağış yapacak olanların, yaptıkları bağışların tamamını vergilerinden de düşülebileceğinin bilgisini verdi. BESİAD üyelerinden bu konuda ayni ve nakdi yardım beklediklerini de sözlerine ekledi.

Toplantının sonunda kendisinin de 11 yıl önce AKUT’un kuruluşunda yer aldığının bilgisini veren BAA BAHÇE’nin sahibi Atilla Serttaş kış döneminde gerçekleştirilecek olan önemli konserlerden birisinden elde edilecek tüm gelirin BODRUM AKUT’a bağışlayacağının sözünü verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.