Bodrum Gündem

BODRUM CHP’DEN İTFAİYE EMEKÇİLERİNE ZİYARET…

chp ilçe yönetimi bodrum itfaiye ziyaret (6)
25 Eylül – 1 Ekim Yangından Korunma Haftası (İtfaiyecilik Haftası ) dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü, Bodrum İtfaiye Grup Amirliği’ne ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Recai Seymen “Onlar görünmez kahramanlar.” dedi.
Bodrum Gündem Haber
CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen öncülüğünde gerçekleşen ziyarette itfaiyecilerle bir süre sohbet eden CHP’liler çalışmalarından dolayı itfaiye çalışanlanlarına Bodrum Halkı adına teşekkür ettiler. Ziyarete CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu ve partililer katıldı.
Recai Seymen, 25 Eylül – 1 Ekim Yangından Korunma Haftası sebebiyle Bodrum İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyaret ettiklerini belirterek onların görünmez kahraman olduklarını belirterek “Onlara çalışmalarından dolayı teşekkür ettik. Onlar görünmez kahramanlar. Bu sene Bodrum ciddi yangın tehlikeleri atlattı. Arkadaşlarımız gece gündüz demeden çalıştılar. Bodrum halkı ve partimiz adına onlara teşekkür etmeye ve onların haftasının kutlamaya geldik. Bodrum Yarımadası büyük bir alan ve Bodrum’un iki çöplüğünde de büyük yangınlar çıktı. Çöplük yangınları ve Yarımada’nın diğer noktalarındaki yangınlarda itfaiyecilerimiz gece gündüz demeden, karınlarının açlığını düşünmeden, susuzluklarını düşünmeden çalıştılar. Biz Bodrum halkı adına onlara teşekkür etmek için yönetimimizle birlikte geldik.” dedi.
Ziyarette, İtfaiye çalışanları gönüllü itfaiyeci olmak isteyenlerin, 3 günlük bir eğitimin ardından gönüllü itfaiyeci olabildiklerini anlatarak Bodrumlulardan başvuruları beklediklerini söylediler.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.