Bodrum Gündem

FETÖ SORUŞTURMASINDA SON DAKİKA!!! BODRUM’DA 9 POLİS AÇIĞA ALINDI…

FETÖ SORUŞTURMASINDA SON DAKİKA!!! BODRUM’DA 9 POLİS AÇIĞA ALINDI…
bodrum-ilce-emniyet-mudurlugu-bodrum-gundem
Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli 9 polis açığa alındı. Bu kapsamda Bodrum’da 3 komiser yardımcısı, 1 baş polis ve 5 polis memuruna görevinden el çektirildi.
Bodrum Gündem Haber
Türkiye genelinde FETÖ/PDY soruşturmasında 2 bin 523’ü amir olmak üzere 12 bin 801 polis açığa alınmıştı. Bu kapsamda Bodrum’da 3 komiser yardımcısı, 1 baş polis ve 5 polis memuruna görevinden el çektirildi.
Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “667 sayılı Olağanüstü Hal kapsamında alınan tedbirlere ilişkin Kanun Hükmünde Karaname’nin 2. maddesinde zikredilen ve milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ / PDY) ile iltisakı veya irtibatı olduğu değerlendirilen 2 bin 523’ü amir sınıfı olmak üzere toplamda 12 bin 801 personel görevden uzaklaştırılmıştır” ifadesinde bulunuldu.
Alınan bilgiye göre bu kapsamda Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli 3 komiser yardımcısı, 1 baş polis ve 5 polis memurunun açığa alındığı öğrenildi.
İçişleri Bakanlığı tarafından açığa alınan polisler hakkındaki soruşturmayı polis başmüfettişleri yürütecek. Soruşturmalar sonucunda, FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu belirlenen polislerin meslekten ihraç edileceği öğrenildi.
Görevden alınan polislere tebligatlar 4 Ekim 2016 tarihi itibarı ile kendilerine gönderildiği kaydedildi.
bodrum-ilce-emniyet-mudurlugu-bodrum-gundem-1
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.