Bodrum Gündem

SERVİS ARAÇ ŞOFÖRLERİNİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

05.10.2016
0
A+
A-

şoförler odası (2)Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından  öğrenci taşıyan servis şoförlerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Bodrum Gündem Haber 

Bodrum Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleşen toplantıya yarımadada öğrenci taşıyan servislerin şoförleri katıldı. Ev sahipliğini Bodrum Soförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı ile  Başkan Yardımcısı Hüsnü Altaç’ın yaptığı toplantıda Jandarma Kıdemli Başçavuş Nihat Dayaklı , Uzman Jandarma Çavuş Süleyman Erdoğdu , Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Fevzi Söztutar ve Trafik Polis Memuru Gönül Tarhan Kılıçoğlu çeşitli konularda yaklaşık iki saat süren bilgilendirmede bulundular.

2016 – 2017 eğitim yılında öğrencileri taşıyacak olan şoförlerin yaşanabilecek olumsuzluklara şimdiden önlem almasına yönelik olan toplantı sonunda Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı Hasan Kablı ve Başkan Yardımcısı Hüsnü Altaç ,Jandarma Kıdemli Başçavuş Nihat Dayaklı ve Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Fevzi Söztutar’a  Bodrum’da yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı birer plaket verdiler.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.