Bodrum Gündem

YALIÇİFTLİK’TE ECZACI BEDRİYE SEYHANLI’NIN YASI VAR…

YALIÇİFTLİK’TE ECZACI BEDRİYE SEYHANLI’NIN YASI VAR…
10.10.2016
0
A+
A-

eczacı öldü seyhanYalıçitlik’te eczanesi bulnanan eczacı Bedriye Seyhan (61)  evinde ölü bulundu. Seyhan’ın ani vefatı sevenlerini yasa boğdu.

Bodrum Gündem Haber 

Yalıçiflik’te eczanesi bulunan Bedriye Seyhan’ın Cumartesi sabahı eczaneyi açmaması üzerine kendisini kontrol amaçlı evine giden çalışanları Seyhan’ın cansız bedeni ile karşılaştı.

Kapının kilitli olması üzerine açık olan balkon kapısından içeri giren eczane çalışanları, Seyhan’ı koltuğunda yan yatmış vaziyette bulunca sağlık ekiplerini aradı. Eve gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Seyhan’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Bedriye Seyhan’ın oğlu Serhan Seyhan’ın iki gün önce İstanbul’a gittiği öğrenildi. Seyhan’ın acı haberini alan ağabeyi Muhittin Seyhan ve eczacı arkadaşları evine akın etti. Seyhan’ın vücudunda her hangi bir darp, ya da yara izi olmadığı tesbit edildi. Eczacı arkadaşları Bedriye Seyhan’ın herhangi bir rahatsızlığı olmadığını, kalp krizi veya beyin kanamasına yönelik bir ölüm olabileceğini söyledi. Seyhan’ın cesedi otopsi için morga yollandı.

Haberin duyulması üzerine, dostları Seyhan’ın evinde buluştu. Seyhan’ın ani vafatı sadece yakınlarını değil, Yalıçiftlik ve Kızılağaç’ta yaşayanları da şaşırtarak, yasa boğdu

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.