Bodrum Gündem

SON DAKİKA !!! AK PARTİ BODRUM İLÇE YÖNETİMİ BELİRLENDİ…

SON DAKİKA !!! AK PARTİ BODRUM İLÇE YÖNETİMİ BELİRLENDİ…

ak-parti-ilçe-başkanı-macit-gündoğ

Güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgilere göre, AK Parti ilçe teşkilatının uzun bir süredir merakla beklediği ilçe yönetimi belirlendi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

26 Ağustos’ta AK Parti Bodrum İlçe Başkan Çiğdem Demiralp’in ve yönetimin istifasının ardından, 9 Eylül günü ise eski ilçe başkanlarından Gemi İnşaat ve Yat Tasarımcısı Macit Gündoğdu Aralık ayında yapılması planlanan kongreye kadar AK Parti Bodrum ilçe teşkilatın başına getirilmişti.

Daha sonraki süreçte AK Parti Bodrum İlçe Yönetiminde görev almak isteyenlrin başvuruları alındı. Yönetimde görev almak üzere 98 kişinin başvurduğu öğrenildi. Genel Merkez tarafından Bodrum İlçe Yönetimini belirlemek üzere görevlendirilen Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcıları Elazığ Milletvekili Metin Bulut ile geçmiş dönem İzmir Milletvekili Ali Aşlık yönetime aday olanlar ile mülakatlar yaptılar.

Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcıları tarafından yapılan mülakatların genel merkez tarafından değerlendirilmesinin ardından da AK Parti İlçe Yönetimi belirlendi.

Aralık’ta yapılması planlanan ilçe kongresine kadar başkanlığa atanan Macit Gündoğdu’nun İlçe Yönetimi şu isimlerden oluşuyor; Kadir Dağlı, Sezgin Gök, Yalçın Aktaş, Hüseyin Gezer, Emrah Güntan Bayçök, Ayşe Funda İpçi, Hacı İbrahim Dalda, Necmettin Kızılkaya, Orhan Dinç, Ömer Özmen, Mehmet Akbaba, Şenol Bozlar, Mustafa Tulup, Yener Çelik, Özer Ocak, Mustafa Özmen, Mustafa Uslu, Mehmet Tire, Fetan Özbek, Mehmet Top, Mustafa İyi, Cumhur Kısa, Yeşim Avcı, Yasin Karataş, Mütehare Adalet öncü, Emel Kuman, Hakan Özsavran, Ahmet Özkan, Erhan Ünaldı.

AK Parti İlçe Yönetimine seçilen isimler arasında yer alan, geçmiş dönem Gümüşlük Belediye Başkanlığı yapan ve AK Parti’den Milletvekili adayı olan Mehmet Tire, geçmiş dönemlerde yine Milletvekili adayı olan Dr.Yeşim Avcı, önceki dönemlerde başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Yener Çelik ve Mehmet Akbaba, geçmiş dönem başkanı Yılmaz Algül ile birlikte çalışan Cumhur Kısa’nın isimleri dikkat çekiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.