Bodrum Gündem

BODRUM’DAN ELAZIĞ’A SEN DE BİR IŞIK OL…

BODRUM’DAN ELAZIĞ’A SEN DE BİR IŞIK OL…

baharElazığ E Tipi Kapalı Cezaevinde bulunan kadınlar ve annelerinin kaderini yaşamak zorunda kalan çocuklarına Bodrumlulardan destek eli uzanıyor.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Uzman Pedagog Bahar Atvar’ın Bodrum ayağını yürüttüğü Elazığ E Tipi Kapalı Cezaevinde bulunan kadınlar ve onların kaderini yaşamak zorunda olan çocuklarına yönelik başlatılan kitap, kırtasiye ve oyun hamuru ve benzeri eğitici materyal toplama kampanyasına destek tüm hızıyla devam ediyor.

Konu ile ilgili görüştüğümüz Uzman Pedagog Bahar Atvar, demir parmaklıklar ardında yaşam mücadelesi veren küçük çocukların minik dünyalarını renklendirecek, onlara bir nebze olsun yaşama sevinci sağlayacak olan proje ile ilgili şunları söyledi “ Yaklaşık 10 gün önce Türkiye’de başlatılan bir kampanyanın Bodrum ayağını yürütüyoruz. Anneleri ile birlikte onların kaderlerine ortak olan, dört duvar ardında, demir parmaklıklar arasında anneleri ile hayata tutunmaya çalışan çocuklara buradan el uzatmaya çalışıyoruz. Çocuk kitapları, çocukların hayal dünyalarını geliştirmek için boya kalemleri, çeşitli kırtasiye malzemeleri, resim defterleri, defterler, eğitici oyun hamurları gibi oyuncakları Bitez’de bulunan Yakamoz Kişisel Gelişim Merkezine bırakmalarını rica ediyoruz. Bodrum Belediyesi de bu kampanyamıza destek veriyor. Bunun yanı sıra yıpranmamış olmak koşulu ile evinizdeki roman, dergi, belgesel ve eğitici film cd’lerin hepsini biz hayatlarına yeni bir pencereler açmak adına hem kadın hem de çocuklarımıza ulaştıracağız. Herkesin desteğini ve yardımını bekliyoruz. Bodrum’dan Elazığ’a hep beraber bir ışık olalım istiyoruz. “ dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.