Bodrum Gündem

CHE BODRUM ŞUBESİNDEN BESİAD’A TEŞEKKÜR PLAKETİ…

CHE BODRUM ŞUBESİNDEN BESİAD’A TEŞEKKÜR PLAKETİ…

besiad-8-dönem-son-yönetim-kurulu-toplantısı

Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği (BESİAD) 8.dönem son Yönetim Kurulu Toplantısını Uğur İlhami Özden başkanlığında gerçekleştirdi. Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum şubesi, bir çok etkinlikte kendilerine destek veren BESİAD üyeleri adına, Yönetim Kuruluna bir teşekkür plaketi takdim etti.  

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği (BESİAD) 8.dönem son Yönetim Kurulu toplantısına katılan Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum Şubesi Yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ömer Girgin ve Fatih Bozoğlu, BESİAD’ın Cumhuriyet Halkevleri Bodrum şubesinin bir çok etkinliğinde kendilerine destek veren üyeler adına, BESİAD Yönetim kuruluna bir teşekkür plaketi vermek istediklerini belirttiler.

Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Fatih Bozoğlu, özellikle tüzükten bir bölümün plaketin üzerine yazdıklarının bilgisini vererek, BESİAD’ın da ilkelerine uygun düştüğünü kaydetti. Bozoğlu BESİAD ile aynı yolda ve aynı düşüncelerde birleştiklerini ifade ederek şunları söyledi; “Hedefimiz Cumhuriyete bağlı çocuklar yetiştirmek. Cumhuriyet Halk Evleri de; halkın gereksinimlerine yönelik, çeşitli eğitim ve hizmetler üreten, ihtiyaç sahiplerine yerinde hizmet vermek amacı ile kurulmuş gönüllü bir sosyal oluşum. Hedefi çocuklarımız ve gençlerimizin ülke sorunları hakkında fikir sahibi olmalarını sağlamak, yurttaşlık bilincini sağlamak, kişisel farklılıklarını aşmış bireyler haline getirmeyi başarmak. Donanımlı gençler görmek, iyi anne, iyi baba, başarılı bireyler yetiştirebilmek amacını hedefleyen bir kuruluştur. Adı üzerinde Cumhuriyet Halk Evleri.” dedi.  Bozoğlu Türkiye’de 17 şubesi olan Cumhuriyet Halk Evlerinin en başarılı şubelerinden birisinin de Bodrum şubesi olduğunu sözlerine ekledi.

Cumhuriyet Halk Evleri Teşekkür Plaketi  Başkan Uğur İlhami Özden’e takdim edildi.

Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uğur İlhami Özden ise oldukça mütevazi bir şekilde katkılar sağladıklarını belirterek “Önemli olan o çocuklara bir katkı sağlamak, küçükte olsa bir destek verebilmek.  Yönetim Kurulunda bu konu görüşülürken, tüm arkadaşlarımız tereddüt etmeden destek verilmesi yönünde oy verdiler. Hem BESİAD hem de bireysel olarak katkı vermeye çalıştık.” dedi.

Daha sonra BESİAD 8.Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri ve Cumhuriyet Halk Evleri Yönetim Kurulu üyeleri bu anı fotoğraflayarak ölümsüzleştirdiler.

BESİAD 15 Ekim günü 9.Dönem Genel kurulunu gerçekleştirerek yeni yönetimini belirleyecek…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.