Bodrum Gündem

KARADA, DENİZDE… SANAT HER YERDE

KARADA, DENİZDE… SANAT HER YERDE
15.10.2016
0
A+
A-

denizde sanatTürk Sanat tarihinde ilk defa bir feribotta resim sergisi düzenleniyor. Bu yıl 28 si düzenlenen  The Bodrum Cup etkinliği çerçevesinde düzenlenecek olan karma resim sergisinde Türkiye’nin önde gelen ressamlarının eserlerinin yer alacağı sergi merakla bekleniyor.  

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

The Bodrum Cup 28. Yılında Türk sanat tarihinde ilk defa bir yolcu gemisinin Fahri Kaptan 1 feribotunun üzerinde, karma resim sergisi düzenleniyor.

Sanat severler Küratörlüğünü Zeynep Sanat Galerisinden Zeynep Çavuş’un yapacağı “The Bodrum Cup Art Show” da ezoterik resmin öncüsü Yavuz Tanyeli ve Ahmet Kuşakcı ile sanat sohbetleri yapma şansı bulacak.

 The Bodrum Cup Art Show Kuratorluğunu yaptığım 1. Karma Resim Sergi Programı şu şekilde;

1- Bodrum’da 17.10.2016 Pazartesi saat 19.00 – 20.00’de kalenin mendireğinde

Fahri Kaptan 1 Feribotunda sergi açılış kokteyli, sanatçılarımız Ezoterik resmin öncüsü Yavuz Tanyeli ve Ahmet Kuşakcı ile Sanat sohbetleri; sonra fotoğraf gösterimi.

2- Gümüşlük’de 18.10.2016 Salı saat 19.00 – 20.00 saatleri arasında Fahri Kaptan 1 Feribotunda karma resim sergisini sanarseverler ziyaret edebilecek. Aynı zamanda Klasik Müzik dinletisinde Fatih Evcil keman – Nihan Atlig piyano

3- Yalıkavak 21.10.2016 Cuma Palmarina’da saat 19.00 – 22.00’de yine Fahri Kaptan 1 feribotunda resim sergisini sanatseverler ziyaret edebilecek ve Klasik Müzik dinletisinde Fatih Evcil keman- Nihan Atlig piyanoda

The Bodrum Cup ile beraber Yunanistan’ın Leros adasini da ziyaret edecek olan The Bodrum Cup Art Show orda da akşamları saat 19.00 – 22.00 arası Fahri Kaptan 1 Feribotunda  karma resim sergisi ziyarete açılacak.

Sergide ayrıca 28. Bodrum Cup çerçevesinde Bodrum’da bir “meçhul denizci anıtı” dikilmesi için kamuya ve yetkililere çağrı niteliğinde “Meçhul Denizci Anıtı İstiyorum” kampanyası başlatılacak. Kampanyada değişik sanatçılar Bodrum’a yapılabilecek bir anıt için öngördükleri formların eskizlerini sunarak, anıt projesi için ilk adımı atacaklar.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.