Bodrum Gündem

MEKANLAR ÇOK ÖZEL YAŞAM ALANINA DÖNÜŞÜYOR…

Konusunda uzmanlaşmış ekiplerden oluşan ince işler, doğal taş ve parke departmanlarıyla da prestijli ve butik projelerde öncelikli tercih edilen bir iş ortağı olmayı hedefleyen Atlas Group, Bodrum’da UNIQUE markasının showroom’unu da devreye soktu.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

UNIQUE markası ile Bodrum’da hizmet vermeye devam edecek olan firmanın showroomu,  Ortakent’te Yalıkavak yolu üzerinde AVN-KIR İş Merkezindeki mağazasında seçkin konukların katılımı ile hizmete girdi.

unique mermer showroom yalıkavak yolu (6)Projelerinin hemen hemen tamamında en yenilikçi ve en teknolojik ürünleri, dünya standartlarında birleştirerek, örnek gösterilen ve sektöre öncülük yapacak yaşanabilir projeler ürettiklerini kaydeden firma sahibi Bülent Gökdere, Bodrum’da bir çok projede çözüm ortağı olarak hizmet verdiklerini ifade etti. Gökdere, bundan böyle de çok özel butik projeleri yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Gökdere “Doğa Sanatı felsefesi ile yola çıkan, özel seleksiyon mermer, onyx ve parke/deck ürünleri ile mekanları çok özel yaşam alanlarına dönüştüren UNIQUE markamızın Bodrum’da showroomunu açıyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Atlas Group UNIQUE markası ile; özel seleksiyon mermer, onyx ve ahşap/deck çeşitlerini projelendirmeden anahtar teslimine kadar sunmakla kalmıyor, en üstün kalitede uygulama ve hizmet sağlayarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyede gerçekleştiriyor. Dünya’daki ve Türkiye’deki en özel seleksiyonlarda yer alan doğal taşları ve ahşabı, müşterisinin ayağına getiren UNIQUE; ürünlerinin kalitesiyle, uzman kadrosuyla, uygulama becerisiyle ve sunduğu hizmetteki başarısıyla, hem Türkiye’de hem de Dünya’da, pek çok müşterisinin güvenle tercih ettiği bir marka olarak hizmet veriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.