Bodrum Gündem

KOCADON MAZI’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ…

KOCADON MAZI’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ…
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon; Gökpınar, Yeniköy ve Mazı Mahallesi’nde devam eden çalışmaları inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
Bodrum Gündem Haber 
Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Bodrum genelini kapsayan yol yapım ve yenileme çalışmaları Karaova Bölgesi’nde de devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Gökpınar Mahallesi’nde 5 km sıcak asfalt döküldü. Mahalle içinden mezarlık yoluna kadar devam eden çalışmalarda toplam 240 ton sıcak asfalt kullanıldı. Gökpınar’da incelemelerde bulunan Başkan Kocadon, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşların halini hatırını sorarak ihtiyaçları ve taleplerini dikkatle dinledi.
Yeniköy Mahallesinde ise muhtarlık tarafından talep edilen futbol sahası bakım çalışmaları kapsamında sahanın temizliği, duvar yapımı, kale direklerinin yenilenmesi, kapı yenilemeleri ile birlikte kumlama çalışması gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda kumlama çalışmasında 100 kamyon sarı çay kumu kullanıldı.
Yukarı Mazı’da başlatılan çalışmalar kapsamında ayrıca yaklaşık 8 yüz metre kare alana bölge halkının talebi üzerine çocukların rahatça spor yapabileceği, futbol sahası yapılıyor. Bunun dışında ise yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Mazı bölgesindeki yollarda 300 ton sıcak asfalt kullanıldı.
Aşağı Mazı, Hurma sahili ve İnce Yalı yol güzergâhında  ise 3 yüz ton sıcak asfalt ile yaklaşık 5 yüz metre küp beton kullanılarak yol daha kullanışlı hale getirildi. Bölgedeki çalışmaları takip ederek yerinde inceleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yetkililerden tüm çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. İnceleme sırasında Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ile Mazı Muhtarı Sedat Furma ve Fen İşleri Müdürlüğü 5’inci Bölge Sorumlusu Zafer Yurt  da Başkan Kocadon’a eşlik etti.
Mazı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Kocadon, vatandaşların taleplerini de dikkatle dinledi. Vatandaşlar, Mazı’da Bodrum Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Başkan Kocadon ve ekibini tebrik ederek tüm çalışmalar için teşekkür etti. Özellikle Hurma sahilindeki çalışmalarla ilgili sakinler, yapılan çalışmaların 2017 sezonunda turizme büyük katkı sağlayacağını belirtti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.