Bodrum Gündem

İBRAHİM ETHEM SAĞAT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI…

ethem sağat vefat bodrum (37)

Bodrum Ticaret Odası Meclis eski başkanı Hüseyin Nail Sağat, Süleyman Sağat ve Ayşenur Topanoğlu’nun babaları, CHP Bodrum geçmiş dönem başkanı Erhan Topanoğlu’nun kayınpederi 91 yaşındaki İbrahim Ethem Sağat toprağa verildi.
Bodrum Gündem Haber
Uzun yıllar Bodrum’da PTT şefi olarak hizmet verdikten sonra, emekli olan İ.Ethem Sağat , yaşlılığa bağlı kronik rahatsızlıklar nedeniyle bir süredir tedavi görmekteydi. 91 yaşındaki İ.Ethem Sağat, önceki akşam evinde yaşama veda etti.

ethem sağat vefat bodrum (42)Tepecik Camiinde kılınan cenaze namazına başta ailesi evlatları ve torunları olmak üzere, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, BODER Başkanı Halil Özyurt, Bodrum Belediyesi geçmiş dönem Başkanı Tuğrul Acar, CHP’nin geçmiş dönem ilçe başkanları Zeki Köylü, Duran Öztürk, Okan Özsu, BODTO ve Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri, aile dostları ve Bodrum ahalisi katıldı.

İ.Ethem Sağat’ın evlatları Hüseyin Nail Sağat, Süleyman Sağat, Erhan ve Ayşenur Topanoğlu ile torunları cami avlusunda taziyeleri kabul ettiler.
İbrahim Ethem Sağat’ın cenazesi Türbe Mezarlığı’na defnedildi…

 

Yorumlar

  1. fikret karataş dedi ki:

    40 YILI AŞKIN SÜRE DOSTLUK YAPTIĞIMIZ DEĞERLİ AĞABEYİMİZİN MEKANININ CENNET OLMASINI, KALANLARINA İSE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM. BODRUM BİR TARİH SAHİFESİNİ DAHA ÇEVİRDİ.

  2. muğlalı dedi ki:

    Siteniz çok güzel. Başarılarınızın devamını dilerim. kocaeli‘den de haberlerinizi bekliyoruz. Kocaeli’deki muğlalılar