Bodrum Gündem

RAHMİ SALTUK’UN DURUMU İYİYE GİDİYOR…

RAHMİ SALTUK’UN DURUMU İYİYE GİDİYOR…
21.10.2016
0
A+
A-

rahmi-saltuk-acıyı-bal-eyledik

Bodrum Gündoğan’da yaşayan ve geçtiğimiz ay evinde düşerek sağ dizinde parçalı kırık oluşan devrimci ozan Rahmi Saltuk’un Bodrum Devlet Hastanesine gelerek sağlık kontrolünden geçti. Saltuk’un durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Bodrum Gündem Haber
Bodrum-Gündoğan Mahallesi’nde eşi Asuman Saltuk ile yaşayan Rahmi Saltuk, geçtiğimiz ay evindeki merdivenlerden düştü.  Zeminin ıslak olması nedeni ile kayan ve merdivenlerden düşerek yaralanan Saltuk’un dizinde parçalı kırık oluştu.  Yaklaşık bir aydan bu yana, hayat arkadaşı ressam Asuman Saltuk tarafından evde bakılan devrimci ozan Rahmi Saltuk, Bodrum Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Dr. Başak Coşkun tarafından sağlık kontrolünden geçirildi. Yürümekte zorluk çeken Saltuk’un durumunun iyi olduğu kaydedildi.

rahmi-saltuk-acıyı-bal-eyledi-3Sağlık kontrolünden sonra Başhekim Op. Dr. Oğuz Şahin ile bahçede bir süre sohbet eden Saltuk, “Küçük bir dikkatsizlik, tam 1 ayıma neden oldu. Ölümden döndüm, daha kötü sakatlanabilirdim. Zemin kaygandı, dikkat etmedim sanırım. Sağ dizimde parçalı kırıklar oluştu. Ameliyatlardan sonra şimdi düzeldim, durumum daha iyiye gidiyor. Ayrıca bir süre ara verdiğim müzik çalışmalarına tekrar başladım” dedi.

Saltuk evde kaldığı sürece Bodrum’da yaşayan dostlarının bir çoğunun kendisini ziyarete geldiklerini ifade ederken, Saltuk’un tedavisinin bir ay daha devam edeceği öğrenildi. rahmi asuman saltuk

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.