Bodrum Gündem

DEREKÖY’DE SATILIK KUPON ARAZİ ve TAŞ VİLLA…

bodrum dereköyde satılık kupon arazi ve taş villa (11)Uzun zamandır devam eden ekonomik kriz ve dövizin yükselişi Bodrum’da emlak fiyatlarını reel düzeye çekti. Bodrum’da son dönemde değerli mülkler çok uygun fiyatlarla satışta…
Bir örnek,  Gümüşlük, Dereköy Caddesi’nde “kupon” diye tabir edilen, 2,5 dönüm arazi içinde, 375 m2 oturumu olan, müştemilatlı ve yapı kullanma ruhsatlı taş evin çok uygun fiyatla satışta olması.
Söz konusu ev, Yarımada’nın tam da ortasında, Bodrum’un en değerli, sulak ve dokunulmamış, korunan bölgelerinden birinde, Dereköy’de hem doğayla iç içe hem de Ortakent’e, Gümüşlük’e çok yakın bir konumda, yol üzerinde.
bodrum dereköyde satılık kupon arazi ve taş villa (2)Sıra dışı mimarisi ile Bodrum’da tanınan bu evin özelliklerine gelince :
MÜLK, GÜMÜŞLÜK YOLU ÜZERİNDE DEREKÖY’E GELMEDEN 1 KM. ÖNCE ANA CADDE ÜZERİNDE  YER ALIR. ARAZİ TAPUDA 2.310 m2 DİR. EV VE MÜŞTEMİLATI 2007 YILINDA TAŞ VE KISMEN TUĞLADAN İNŞA EDİLMİŞTİR. MİMARLAR ODASI ONAYI VARDIR, İSKÂNLIDIR. SPİRAL PLANLI VE KUBBELİDİR. YÜKSEK TAVANLI ALT KATTA AÇIK MUTFAK, SALON, BANYOLU EBEVEYN ODASI, ÇOCUK ODASI VE MİSAFİR ODASI İLE GENEL BANYO BULUNUR , TOPLAM 130 m2DİR. ALT KAT TERASI 65 m2DİR. AYRI GİRİŞ İLE ULAŞILAN ÜST KATTA ( KUBBEALTI) BANYO VE MUTFAKÇIĞIN YER ALDIĞI 110 m2 STÜDYO BULUNUR. KUBBEALTI ÜÇ TONOZLA ÇEPEÇEVRE DÖNEN BALKONA AÇILIR. BAHÇE GİRİŞİNDE 30 m2 TONOZ FORMUNDA ATÖLYE YA DA GÖREVLİ EVİ OLARAK KULLANILABİLECEK İKİNCİ BİR YAPI (MÜŞTEMİLAT) VARDIR, BU YAPININ 40m2 TERASI BULUNUR.
BAHÇEDE MANDALİNA, PORTAKAL, MEŞE, PİNAR, ZEYTİN, SELVİ, İNCİR AĞAÇLARI VE BÜYÜK BİR KUYU BULUNUR. GİRİŞTEKİ İKİ SELVİ AĞACI ÇOK YAŞLIDIR. BAHÇE, DOĞAL HALİNDE, PEYZAJ YAPILMADAN KORUNMUŞTUR, BODRUM’UN MEVSİMSEL DÖNGÜSÜ İZLENEBİLİR. ÇEVREDEKİ YAPILAŞMADA MAHREMİYETİ BOZACAK BİR DURUM YOKTUR. 1.DERECE DOĞAL SİT ALANI OLAN ZEYTİNLİKLERLE ÇEVRİLİDİR. GENİŞ BİR VADİDE KONUMLANMIŞTIR, PANORAMİK MANZARASI İLE AÇIKLIK VE GENİŞLİK HİSSİ VERİR. HAKİM BATI – KUZEYBATI RÜZGARI İLE BODRUM MERKEZİNE ORANLA DAHA SERİNDİR. KADIKALESİ SAHİLİ 3 km, GÜMÜŞLÜK 5 km, ORTAKENT 7 km, BODRUM 15 km UZAKLIKTADIR. ONAYLI PROJESİNE GÖRE EXTRA 85 m2 BUNGALOW VE YÜZME HAVUZU YAPMA HAKKI VARDIR.
Yapının, ev olarak kullanılan zemin katındaki tüm bölücü duvarlar ve mekân organizasyonu değiştirilebilir, iç mimarisi yeni kullanıcının isteğine bağlı olarak düzenlenebilir.
Herhangi bir sitedeki sıradan bir konut fiyatında satışta olan bu mülkü almak için, aracısız olarak, mülk sahibiyle 0 537 546 30 73 numaralı telefondan irtibata geçilebilir…
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.