Bodrum Gündem

BODRUM KARTALLARINDAN KOCADON’A ÖZEL FORMA…

bodrum kartalları (7)Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi 6. Grup’ta mücadele eden Bodrum Kartalları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber 

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Bodrum Kartalları Kulüp Başkanı Bahar Öztoprak, kulüp yöneticileri Semih Nalbantoğlu ve Ramazan Aydınlı, baş antrenör Hakan Yörükoğlu ve yardımcı antrenörler Kerem Öztoprak, Ahmet Akalın ile birlikte kulübün oyuncuları katıldı. Takımın durumu hakkında yöneticilerden bilgi alan Başkan Kocadon, sporculara başarılarının artarak devam etmesini diledi. Elinden geldiğince de takıma destek olacağını söyledi.

Sohbet havasında geçen ziyarette ayrıca Kerem Öztoprak, kulüp adına 6 Kasım Pazar günü saat 17.30’da, Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanacak Denizli Yıldızlar Spor maçına Başkan Kocadon’u da davet etti.

Ziyaretin sonunda ise Bahar Öztoprak ile Kerem Öztoprak çiftinin küçük kızı Duru Öztoprak, Başkan Kocadon’un yanına giderek; üzerinde “Mehmet Kocadon” yazılı siyah, beyaz ve mavi renklerle tasarlanmış “48” numaralı takımın formasını hediye etti. Formayı giyen Başkan Kocadon, çok beğendiğini belirterek hem forma hem ziyaretleri için Bodrum Kartalları’na teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.