Bodrum Gündem

2. ETRİM PANAYIRI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ…

etrim köy panayırı (31)Bodrum Rotary Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen  2. Etrim Panayırında, köylülerin ürettiği ürünler kapışıldı.

Bodrum Gündem Haber 

Bodrum Rotary Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen  2. Etrim Panayırında, köylülerin ürettiği ürünler yarımadanın her köşesinden gelen ziyaretçiler tarafından kapışıldı. Bodrum Rotary Kulübü 2016-2017 dönem Başkanı Petek Atalay, il kez geçtiğimiz yıl düzenlenen yöresel ürünler Etrim panayırında bu yıl da bir arada olmaktan çok mutlu olduklarını açıkladı.

Başkan Atalay yaptığı açıklamasında “Bodrum Rotary Kulübü olarak, Etrim’de 2. panayırımızı  düzenledik. Köydeki kadınlar kendi el emekleri ile yaptıkları börek, yaprak sarma, aşure, salça, , zeytin, ekmek çeşitleri, biber, bulgur ve benzeri birçok ürünü sundular.” dedi

Başkan Atalay Etrim köy etkinliğini bahar aylarında bir kez daha düzenleyeceklerini ifade ederek açıklamasını şöyle sürdürdü:”Bu etkinlikte bize panayırımızı ziyaret ederek katkıda bulunan herkese ve özelikle Nane doğa sporları, BODOSK ve Bodrum Bisiklet Kulübüne çok teşekkür ederiz. Baharda bir yenisini daha düzenleyeceğimiz panayırımızda köydeki kadınlarımızı mutlu görmek bizlerin de en büyük mutluluğu oldu.”

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.