Bodrum Gündem

GAZETECİ AYHAN KARAHAN GÖZALTINDA!

GAZETECİ AYHAN KARAHAN GÖZALTINDA!
ayhan karahan abd 1Özellikle ABD karşıtı ve çevreci eylemleri ile bilinen Gazeteci Ayhan Karahan, geçtiğimiz hafta HDP’nin basın açıklamasının ardından yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiği gerekçesi ile gözaltına alındı.
Bodrum Gündem Haber
Tek başına “Yurttaş İnsiyatifi” adını kullanarak ABD karşıtı ve çevreci eylemler ile tanınan gazeteci Ayhan Karahan, HDP’nin geçtiğimiz hafta Bodrum belediye Meydanında yaptığı basın açıklamasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içeren söylemlerde bulunduğu gerekçesi ile gözaltına alındı.
Akşam saatlerinde gözaltına alınan Karahan’ın ifadesi alınmak üzere Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünde tutulduğu ve ifadesinin alınmasının ardından da Cumhuriyet Savcılığına sevk edilmesi bekleniyor.
ayhan karahan tutuklandı (2)Ayhan Karahan 27 Nisan 2014 günü gözaltına alınarak, ‘Hakaret, Mala Zarar Verme ve Görevli Memura Görevini Yaptırmamak İçin Direnme’ suçlarından yargılanan Ayhan Karahan, Yargıtay’ın itirazı reddetmesinin ardından, mahkemeye çıkartılarak tutuklanmıştı. Ayhan Karahan, cezasının bir kısmı Bodrum Cezaevinde, bir kısmı da Muğla cezaevinde geçirmişti. Yaklaşık bir buçuk yıl cezaevinde kalan Karahan, 6 Mayıs 2015’de tahliye olmuştu.
ETİKETLER:
Yorumlar

  1. birdal geçtan dedi ki:

    Merhaba,

    CHP Bodrum İlçe Başkanlığı binasında bulunan 6 ok amblemindeki oklardan birisi düşmüş aylardır aynı durumda.Üç ay önce İlçe Başkanlığı’nda sekreter olduğunu söyleyen kişi ile görüştüm sonuç alamadım.Tekrar aradığımda başkan ile görüştüğünü işlerinin yoğunluğu nedeniyle bir şey yapamadıklarını ifade ettiği bilgisini verdi.Parti Genel Merkezi’ne yazdığım yazı da sonuçsuz kaldı..İlkelerinin birisinden vazgeçmiş görüntüsü veren bu durum ve vurdum duymazlığı kamu oyuna duyurmanız ricası ile yardımlarınızı bekliyorum.

    İyi çalışmalar
    Birdal Geçtan
    gsm:
    0532/503 91 63