Bodrum Gündem

CHP’Lİ GENÇLERDEN ÇOK ANLAMLI BİR ANMA ETKİNLİĞİ…

chp bodrum gençlik örgütü cumhuriyet fidanları (10)

CHP Bodrum Gençlik Kolları, ülkenin birlik ve beraberliği vurgulamak adına Türkiye’nin 7 bölgesinden yöresine özgü 7 fidana Cumhuriyet Halk Evleri çocukları ile birlikte can suyu verdi. Fidanlar 23 Nisan’da Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına dikecek. 

Bodrum Gündem Haber
Bodrum CHP İlçe Gençlik Örgütü Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78.yılında tüm yurda çok anlamlı bir mesaj verdi. Türkiye’nin 7 bölgesinden CHP’li gençler tarafından gönderilen yöreye özgü fidanlara Cumhuriyet Halk Evleri çocukları ile birlikte can suyu verdiler. CHP’li gençler fidanların 23 Nisan’da Bodrum’da uygun bir yere dikileceğini kaydettiler.

Akdeniz Bölgesi’nden muz, Doğu Anadolu Bölgesi’nden kayısı, Ege Bölgesi’nden incir, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden Antep fıstığı, İç Anadolu Bölgesi’nden elma, Karadeniz Bölgesi’nden fındık ve Marmara Bölgesi’nden zeytin fidanı ve o bölgenin toprakları bölgede yaşayan CHP’li gençler tarafından Bodrum’a gönderildi.  CHP Gençlik Örgütü ve Cumhuriyet Halk Evlerinde eğitim gören çocuklar Bodrum Belediye Meydanı’nda bir araya gelerek, 7 bölgeden gelen toprağı fidanların dibine dökerek, can suyu verdiler. Fidanların olduğu her saksının arkasına ise Atatürk’ün ilkelerinin yazılı olması da dikkatlerden kaçmadı.
chp bodrum gençlik örgütü cumhuriyet fidanları (14)CHP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN GENÇLERE DESTEK…

CHP İlçe Gençlik Örgütü tarafından Bodrum Belediye Meydanında düzenlenen bu anlamlı etkinliğe Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, Muğla Gençlik Kolları Başkanı Tufan Erkan Yakar ve partililer de destek verdiler.
CHP Bodrum Recai Seymen İlçe Başkanı Recai Seymen bu anlamlı etkinlik için Bodrum CHP Gençlik Örgütüne teşekkür ederek “Bugün burada çok anlamlı bir etkinlik düzenleniyor. CHP Gençlik Kollarımız tarafından Türkiye’nin 7 bölgesinden fidanlar ve 7 bölgenin toprağı getirilmiştir. Cumhuriyetimizin kanla sulanmış 7 bölgesinden getirilen bu fidanlar her bölgenin özelliğini taşımakta. Bu fidanlar daha sonra bir koruya taşınacak ve 23 Nisan’da dikilecek. Gençlik kollarımıza böyle bir etkinliği gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.
chp bodrum gençlik örgütü cumhuriyet fidanları (22)CUMHURİYET GENÇLERİ ve ÇOCUKLARINDAN CAN SUYU …
CHP Bodrum Gençlik Örgütünde AR-GE Sorumlusu olarak görev yapan Kemal Aras özellikle Cumhuriyet gençleri ve çocukları tarafından can suyu verildiğine dikkat çekerek; “Ulu Önder’in aramızdan ayrılışının 78’inci yılında bize en büyük armağanının Cumhuriyet olduğunun bilincindeyiz. Bizim en büyük emanetimiz ise gençler. Gençlerin en büyük emaneti ise çocuklar. 7 bölgeden getirdiğimiz bu fidanlar cumhuriyetçi çocuklar tarafından sulandı. Can suyu verilen bu fidanların inşallah Atatürk Korusu’nda büyümesini sağlayacağız.” dedi.
chp bodrum gençlik örgütü cumhuriyet fidanları (26)CHP’Lİ GENÇLERDEN TÜRKİYE’YE BİRLİK MESAJI
CHP’li gençler ise projenin 10 Kasım tarihinde başlatılmasının nedenini ve projenin amacını şöyle açıkladılar: “Mustafa Kemal bir temeldir, bir yöndür. Onu ancak devam ettirerek sevebiliriz. Mustafa Kemal Atatürk’ün bir yandan yasını tutarken, diğer yandan sevgisini tekrar tekrar filizlendirmek adına “Cumhuriyet Fidanı” etkinliğini gerçekleştirdik. Böyle etkinlikler gerçekleştirildiğinde Mustafa Kemal Atatürk asıl zaferini o zaman kazanacak. CHP Bodrum Gençlik Örgütü olarak ülkemizde ve dünyada doğaya verilen zarara da dikkat çekmeye çalışmıştır.”
Toprak ve fidanlarının getirtilmesine tüm illerdeki CHP Gençlik Kollarının destek verdiği bildirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.