Bodrum Gündem

BİTEZ, YENİ PAZAR YERİNE KAVUŞUYOR…

bitez_pazar_yeri (3)

Bodrum Belediyesi tarafından vatandaşların ihtiyacını karşılamak üzere yapımına başlanan yeni kapalı pazar yerinde sona yaklaşıldı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’un Bitez Mahallesi’nde 2500 metre karelik bir alana inşa edilen kapalı pazar yeri çok amaçlı kullanılabilecek şekilde düzenleniyor. Düğün organizasyonları da yapılabilecek olan alanda yaklaşık 50 araçlık park yeri, tuvaletler ile bedensel engelli tuvaletleri, zabıta odası, gelin ve damat odası, tartı odası ve depo da inşa ediliyor. Pazar yerinin etrafına toplam 200 metre kare duvar yapılırken kaldırımlar için de 5 yüz metrekarelik kilitli parke taşı döşendi. Ayrıca pazar yerinde 63 adet aydınlatma kullanıldı.

Çocuklu ailelerin keyifle alışveriş yapabilecekleri kapalı pazar yerinde, çocuklar için oyun alanı da bulunacak. Bitme aşamasında olan kapalı pazar yeri kısa sürede halkın hizmetine sunulacak.

2014 Yerel Seçimleri öncesinde Bitez Belediyesi tarafından yapımına başlanan pazar yerinde yüklenici firmanın yaşadığı sorunlar nedeniyle uzun süre çalışma yapılamamış, Bodrum Belediyesi tarafından sözleşmenin feshedilmesinin ardından yapılan ihale ile çalışmalara yeniden başlanmıştı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.