Bodrum Gündem

BODRUM’DA MAHALLELİ YOLU TRAFİĞE KAPATTI…

BODRUM’DA MAHALLELİ YOLU TRAFİĞE KAPATTI…

bodrum-turgutreis-ölümlü-kaza

Bodrum’da meydana gelen feci kazada 14 yaşında liseli bir kız öldü, İslamhaneleri Mahallesi sakinleri yolu trafiğe kapatarak, artık bir önlem alınması için uyarıda bulundu.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum İslamhaneleri Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında sabah saatlerinde okula gitmek üzere yola çıkan 14 yaşındaki kız çocuğu, bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kaza sonrasında acılı aile ve İslamhaneleri Mahallesi sakinleri Bodrum-Turgutreis yolunu trafiğe kapatarak eylem yaptı.

Feci kaza, sabah saatlerinde İslamhaneleri Mahallesi Turgutreis-Bodrum karayolunda meydana geldi.Okula gitmek üzere evinden çıkan ve yolun karşı tarafına geçmek isteyen 14 yaşındaki lise öğrencisi Aslı Değirmen’e, Turgutreis’ten Bodrum’a gitmekte olan Emrah Y. yönetimindeki 34 PR 1082 plakalı otomobil çarptı. Ağır yaralanan 14 yaşındaki Değirmen’e ilk müdahale 112 ekiplerinin tarafından yapıldı. Atdından özel bir hastaneye kaldırılan 14 yaşındaki Aslı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
YURTTAŞLAR YOLU KAPATTI, GERGİN ANLAR YAŞANDI…
Aslı Değirmen’in ölüm haberini alan acılı aile ve İslamhaneleri Mahallesi sakinleri Turgutreis-Bodrum karayolunu trafiğe kapattı. Yaklaşık 1 saat boyunca karayolunu trafiğe kapatan vatandaşlar, sabırlarının tükendiğini ve artık bu yolda bir önlem alınmasını istediler. Olay yerine gelen jandarma ekipleri yurttaşları sakinleştirerek yolu açmaya çalıştılar ancak yurttaşlar direnince, Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan’da olay yerine gelerek vatandaşları dinledi. Acılı aileye baş sağlığı dileyen Kaymakam Dr.Gödekmerdan yol için bütün önlemleri alacaklarının sözünü verdi. Öfkeli vatandaşlar burada çok sık kaza olduğunu ve buna bir çare bulunmasını talep ettiklerini ifade ettiler.

Yaklaşık bir saat süren yol kapatma eyleminin ardından yolu trafiğe açıldı.

Yorumlar

  1. Yavuz Yildiz dedi ki:

    Keşke İslamhaneliler biraz daha direnselendi. Trafik polisleri yarımadanın bütününde mobilet peşinde. Doğru dürüst kontrol yapsınlar. Direksiyon başında telefon edenler, hız yapanlar, öndeki aracı sıkıştırarak, çocuğunu koltuklu öne arkaya bindirenler… gelişi güzel park edenler. Yerleşim yerlerinde hız sınırı 50 km’yi takmayanlar… o yavrumuz hesabını kim verecek?