Bodrum Gündem

BODRUM AK PARTİ’NİN ACI GÜNÜ…

BODRUM AK PARTİ’NİN ACI GÜNÜ…
ebru abaylıgil toprağa verildi (3)
Bodrum Ak Parti Kadın Kolları Teşkilatlardan sorumlu Başkan yardımcısı Ebru Abaygil, Bitez mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.
Bodrum Gündem Haber
Ak Parti kadın kollarında uzun süreden beri Kadın Kollarında ve son olarak Ak Parti Kadın kollarında teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcılığı görevini sürdüren 41 yaşındaki Ebru Abaygil, bir süreden beri tedavi gördüğü çağımızın hastalığına karşı olan mücadelesini önceki gün kaybetmişti.
Evli ve bir çocuk annesi Ebru Abaygil için Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Abaygil’in ailesi ve yakınları başta olmak üzere, Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Bodrum İlçe Başkanı Macit Gündoğdu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ebru Abaygil’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Bitez Mezarlığı’nda toprağa verildi.
ebru abaylıgil toprağa verildi (2)AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Macit Gündoğdu Ebru Abaygil’in ölümünden duyduğu üzüntüyü sosyal medya hesabından şu cümleler ile paylaştı;
”Hangi güzel yüzdürki toprak olmadı? Hangi Ceylan gözdürki toprağa akmadı? Değerli kardeşimiz Kadın Kolları teşkilat başkanımız Ebru Abaygil’i kaybettik, Allah rahmet eylesin, tüm teşkilatımızın başı sağ olsun.”
ebru abaylıgil toprağa verildi (1)
Bizde Bodrum Gündem Gazetesi olarak; genç yaşta yaşamını yitiren Ebru Abaygil’e Allah’tan Rahmet, başta ailesi olmak üzere sevenlerine de başsağlığı dileriz…
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.