Bodrum Gündem

BODRUM KİTAP KAHVE GÜNLERİ BAŞLADI…

bodrum kitapkahve günleri (20)

Bodrum Kent Konseyi Kültür Sanat Meclisi Yazın grubu tarafından düzenlenen ve iki gün sürecek olan “Kitap Kahve Günleri” başladı. “Kitap Kahve Günleri” etkinliğinde yazarlar okurları ile buluşuyor.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Kent Konseyi Kültür sanat Meclisi Edebiyat Yazın Grubu tarafından düzenlenen “Bodrum Kitap kahve Günleri” Ceres yayınları başta bir çok kurum ve kuruluşun sponsorluğunda başladı. Cumartesi ve Pazar olmak üzere iki gün sürecek olan etkinliğin ilk gününde Ayser Özbulut Boğazımdaki Yumrular, Hilmi Işıkören 10 Numara Motivasyon, Mehmet Aktürk Yaşam Kodu Numeroloji ve Aşkın Kodu İlişkilerin Numerolojisi, Nermin Karahan Langa, Melisa Ayşe Yıldıran Dikkat Kaygan Zemin adlı kitaplarını okuyucuları için imzaladılar. Bodrum’un tanınmış resim ve karikatür sanatçısı Cengiz Çeliker ise katılanların karikatürlerini yaparak etkinliğe katkı sağladı. Karikatürünü yaptırmak isteyenler Çeliker’in önünde sıraya girdiler.

Bodrum Kitap Kahve Günleri etkinliğinin ilk günü, Yazar-Yazın Grubu Sözcüsü Serap Gökalp sunuş konuşması ile başladı. Proje sahibi, CERES Yayınları Yazarı Ayser Özbulut’un konuşmasının ardından da Bodrum Kitap Kahve Günleri etkinliğine katkı veren ve sponsor olanlara birer teşekkür belgesi verildi.

bodrum kitapkahve günleri (26)Daha sonra Mehmet Aktürk Yaşam Kodu Numeroloji adlı kitabını anlatarak numaraların yaşamımızdaki yeri ile ilgili oldukça ilginç bilgileri paylaştı. Doğum Tarihi ve İsminizde Saklı Sırlar Yaşam Kodu aslı sunum ise etkinliğin en çok ilgi çeken bölümüydü. Son olarak CERES Yayınları Yazarı Hilmi Işıkören’in İş hayatında Motivasyon etkileri adlı konferansı ile etkinliğin ilk günü sona erdi.
bodrum kitapkahve günleri (22)Bodrum Kent Konseyi Kültür Sanat Meclisi Başkanı Nuran Yüksel, Bodrum Kitap Kahve Günleri etkinliği ile ilgili olarak şu bilgileri verdi; “Bodrum’da artık güzel şeyler olmaya da başladı. Bodrumluları kitap ve kahve kokusu ile buluşturuyoruz. Belki çok büyük projeler değil ama insana dokunan, insanın ruhuna dokunan, üretmesine katkı sağlayan projeler. İşte bu ilke ile yola çıkarak bir yenisini gerçekleştiriyoruz Kent konseyi Kültür Sanat Meclisi Yazın Grubu olarak. Kent Konseyi bir çok bileşenlerden oluyor biliyorsunuz. Bunlardan biri de Kültür Sanat Meclisi ve onunda Fotoğrafçılık, Sahne Sanatları, Edebiyat ve Yazın grubu gibi alt grupları var. Edebiyat ve yazın grubunun ilk etkinliği de Bodrum Kitap ve Kahve Günleri.”

Bodrum Kitap ve Kahve Günleri etkinliğinde Ceres yayınlarının beş yazarının konuk olduğunu kaydeden Nuran Yüksel konuşmasını şöyle tamamladı; “Kitaplarını anlatıyor yazarlarımız. Neden yazdıklarını anlatıyorlar. Okurlar kitaplar ile yazarlar da okurlar ile buluşuyor. İstedikleri kitapları alıp kahve eşliğinde sayfalarını çevirmeye başlıyorlar.”

Bodrum Kitap ve Kahve Günleri etkinliğinin 11 Aralık Pazar günü programı ise şu şekilde; 13.30’da Ceres Yayınları Yazarı Melissa A.A.Yıldıran’ın “NLP, Etkili İletişim” söyleşisi, 15.00’de Ceres Yayınları Yazarı Mehmet Aktürk’ün “Doğum Tarihi ve İsminizde Saklı Sırlar” ve “Aşkın Kodu” adlı konferansı gerçekleşecek.

Etkinlik boyunca tüm yazarların imza ve sohbet edilebilirken, Ressam ve Karikatürist Cengiz Çeliker katılımcıların karikatürlerini ücretsiz olarak çizecek.

Etkinlik akşam 17:00’de sona eriyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.