Bodrum Gündem

BODRUM’DA ORİJİNAL RESİMLER 100 DOLAR …

zeynep sanat galerisi yıl sonu karma sergisi bodrum gündem (21)Bodrum merkezde faaliyet gösteren Zeynep Sanat Galerisi, “Sanat Pazarı” adını verdiği ve Türkiye’nin ünlü ressamlarının eserlerinin yer aldığı yıl sonu karma sergisinde yer alan eserlerin hepsini 100 Dolar’dan satışa çıkardı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Merkezde yer alan Zeynep Sanat Galerisi sahibi Zeynep Çavuş, yeni yıla girerken sevdiklerimize verilecek en güzel hediyenin Türkiye’nin ünlü ressamları tarafından yapılan orijinal eserler olması gerektiği fikrinden yola çıkarak hazırladığı “Sanat Pazarı” adlı karma sergi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Karma sergide Ali Atmaca, Yavuz Tanyeli ve Bedia Dipşo gibi ünlü Türk ressamlarının da eserlerinin bulunduğu sergide 13 sanatçının yüze yakın eserinin yanı sıra sanatçı Pascal Denis’in zeytin, selvi, meşe ve kestane ağacından yapmış olduğu 8 adet heykeli de sergi de yer alıyor.   Zeynep Sanat Galerisi sahibi Zeynep Cavus, Sanat Pazarı ile ilgili olarak şöyle konuştu: “Biz yola herkese, her eve bir sanat eseri diyerek çıktık.  Değerli sanatçılarımızın da cömertliği sayesinde sanatseverlere komik fiyata güzel eserler sunarak sözümüzü tutmaya başlıyoruz. Sanatın geleceğimiz olduğu inancındayız.” Dedi.

Zeynep Sanat Galerisinde açılan “Sanat Pazarı” isimli karma sergi  7 Ocak 2017 Cumartesi gününe kadar,  18.00 ile 20.00 arasında sanatseverler tarafında gezilebilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.