Bodrum Gündem

CHP; KALICI BARIŞ İÇİN BİR ŞEYLER YAPILMALI…

CHP; KALICI BARIŞ İÇİN BİR ŞEYLER YAPILMALI…
12.12.2016
0
A+
A-

chp-muğla-il-başkanı-mürsel-alban-bodrum-gündem

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan hain terör saldırısını kınayarak, herkesi bu zor günlerde bir olmaya, birlik olmaya davet etti.

Bodrum Gündem Haber

10 Aralık gecesi İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan terör saldırı nedeni ile yazılı bir basın açıklaması yayımlayan CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban herkesi birlik ve beraberlik içinde olmaya çağırdı. CHP Muğla İl Başkanı Alban; “10 Aralık Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan hain, kalleş terör saldırısında 36 polisimiz, 8 sivil vatandaşımız şehit oldu. İstanbul’da yaşanan ve tüm ülkemizi yasa boğan kalleş saldırıyı yapanları, teröre arka çıkanları şiddetle kınıyor, lanetliyorum.” dedi.

CHP Muğla İl Başkanı Alban’ın açıklaması şöyle devam ediyor; “Türkiye ne yazık ki yönetimsel, siyasi hatalar, komşuları ile problemleri nedeni ile içeriden ve dışarıdan terör tehdidi altındadır. OHAL ilan eden siyasi iktidar güvenlik ve huzur yerine Başkanlık sistemi ile uğraşmakta, vatandaşlarımız, askerlerimiz, polisimiz bu kalleş saldırılarda hayatını kaybetmektedir. Oysa millet olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğu bugünlerde iktidar, muhalefet el ele vermeli milletin gücünü de arkasına alarak terör konusunda yapıcı adımlar atılmalıdır. Türkiye Cumhuriyeti toprakları üzerinde, şanlı Türk bayrağı altında yaşayan herkes kalıcı barış için elinden gelenin fazlasını yapmalı ve artık analarımızın kutsal gözyaşları terör için akmamalıdır. İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan kalleş saldırının son olmasını diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde bu kötü günleri de aşacağımıza yürekten inanıyorum. İstanbul Beşiktaş’ta kaybettiğimiz canlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar, ailelerine de sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.