Bodrum Gündem

HAİN SALDIRIYI PKK ve FETÖ DESTEKÇİSİ ABD YAPTI…

vatan partisi terör saldırı için ABD yi suçladı (7)

10 Aralık günü İstanbul’da gerçekleşen hain terör saldırısı Bodrum Vatan Partililer tarafından Bodrum Belediye meydanında gerçekleştirilen basın açıklaması ile kınandı. Basın açıklaması sırasında “Şehitler ölmez, vatan bölünmez sloganları atıldı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Vatan Partisi İlçe Başkanlığı tarafından Bodrum belediye Meydanında yapılan basın açıklamasında hain terör saldırıları kınanırken, patlatılan bu bombaların Türkiye’nin PKK ve FETÖ ile mücadelesine karşı, ülkemizin AB yerine Asya’da konumlanmasına karşı patlatıldığı iddia edildi. Saldırının ABD tarafından yapıldığı iddiası ise oldukça dikkat çekiciydi.

vatan partisi terör saldırı için ABD yi suçladı (2)BOMBAYI PATLATAN PKK ve FETÖ’YÜ DESTEKLEYENLERDİR…

Bodrum Vatan Partisi İlçe Başkanı Arif Arı tarafından okunan basın açıklamasına TGB’li gençler ile yaklaşık 30 kişilik Vatan Partili katıldı. Bodrum Vatan Partisi İlçe Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklaması şu şekilde; “Geçtiğimiz gün içimizi acıtan, yüreğimiz yakan hain terör saldırısının haberlerini hep birlikte aldık. Acımız büyük, öncelikle geçen gece Beşiktaş’ta Türk Milletini hedef alan terör saldırısını lanetliyor, Emniyet Teşkilatmıza ve Milletimize başsağlığı diliyoruz. Bizler çok iyi biliyoruz ki; bu bombalar Türkiye’nin PKK ve FETÖ ile mücadelesine karşı, ülkemizin AB yerine Asya’da konumlanmasına karşı patlatılmıştır. Bizi Atlantik kapısına zincirlemek isteyen, Asya’dan koparmak isteyen, PKK’yı ve FETÖ’yü destekleyen, 15 Temmuz darbesini planlayan kimler ise bombayı patlatanlar da onlardır. Çok açık, yüreğimizi yakan bombayı patlatan Amerika’dır. Terör örgütlerinin bombaları yüreklerimizde yara açıyor ama bilinçlerimizi ışıklandırıyor. Daha da güçleniyor, daha da bileniyoruz. Bu savaştan zaferle çıkacağız, bunu milletimizin ABD bombalarına verdiği tepkiden çok iyi anlıyoruz.

vatan partisi terör saldırı için ABD yi suçladı (3)ROTAMIZ: BİRLEŞEN VE ÜRETEN TÜRKİYE!

Bodrum Vatan Partisi İlçe Başkanı Arif Arı’nın “Emniyet güçlerimizin Çevik Kuvveti, bölücü ve yobaz terörüne karşı bu savaşta Çelik Kuvvet olmuştur. Canlı bombanın üzerine gülümseyerek koşan şehit polislerimiz ise Vatan Savaşında birer ışık oldular. Hepsinin anısı önünde saygı ile eğiliyoruz.” şeklinde devam ettiği basın açıklamasında oldukça dikkat çeken noktalara yer aldı.

Başkan Arı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kıran kırana bir savaş bu. Bu savaşı yönetenler uyarılarımızı dikkate alsınlar. Bu savaş kimsenin sorumsuz çıkışlarına, iş bilmezliğine emanet edilemez. Türkiye’nin bu savaşta ihtiyacı olan güçlü bir iç cephenin yaratılmasıdır. Başkanlık, anayasa gibi dayatmalar ABD merkezlidir. Türkiye bu tuzağa düşmemeli ve iç cepheyi sarsacak her türlü uygulamadan uzak durmalıdır. Patlayan bombaların, kesilen yolların arasından yolumuzu açıyoruz. Rotamız: Birleşen ve Üreten Türkiye! Şunu herkes bilsin, bozguncular da hayâle kapılmasın: Üzerimize atılan bombalar, bize Büyük Kararı dayatıyor. Büyük Karar, Vatan Bütünlüğü ve Üretim Ekonomisi için Millî Hükümetin kurulmasıdır. ABD emperyalistleri ve yerli işbirlikçileri de bombalarına güvenmesin. Karşılarında Türk milletinin bağımsız yaşama iradesi her zaman var olacaktır.”

vatan partisi terör saldırı için ABD yi suçladı (5)POLİS ve ASKERİMİZİN YANINDAYIZ…

Bodrum Vatan Partisi İlçe Başkanı Arif Arı açıklamayı “Patlamada yaşamlarını kaybeden tüm şehitlerimize, Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diler, Teröre karşı savaş veren Emniyet güçlerine ve askerlerimize her zaman yanlarında olduğumuzu bildiririz.” diyerek tamamladı.

Vatan Partililer sessiz bir şekilde alandan ayrıldı.

Yorumlar

  1. mert soyler dedi ki:

    gerçek atatürkcülerin partisi. fetö pkk sevicileri başaramayacaksınız .