Bodrum Gündem

CHP MUĞLA ÖRGÜTÜNDE HAREKETLİLİK…

17.12.2016
0
A+
A-

chp ilce baskanlari toplantisi (12)

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İlçe Başkanları’nın aylık toplantısı bu kez Bodrum’da yapıldı. Toplantı için Bodrum’a gelen il ve ilçe yöneticileri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret ettiler.

Bodrum Gündem Haber

Ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Dalaman İlçe Başkanı Kamil Ayhan Öner, Datça İlçe Başkanı Aytaç Kurt, Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, Kavaklıdere İlçe Başkanı Mehmet Gülhan, Köyceğiz İlçe Başkanı Nazmi Ünoğlu, Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, Menteşe İlçe Başkanı Erkan Aydın, Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, Seydikemer İlçe Başkanı Nalan Büyükçoban, Ula İlçe Başkanı Gültekin Sarıbaş ve Yatağan İlçe Başkanı Kamil Genek katılırken, Milas İlçe Başkanı Suat Özcan cenazesi olduğu için toplantıda yer alamadı.

chp ilce baskanlari toplantisi (10)CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban toplantı ile ilgili bilgiler vererek, “Aylık toplantılarımızı daha önce il başkanlığında yapıyorduk. Sonra toplantıları ilçelerde yapmaya karar verdik. Bu kez de Bodrum’da bir araya geldik. Bu toplantıların amacı gittiğimiz kentimizde toplantıları yaparak parti olarak bir hareket kazandırmak, hem de o kentin sorunlarını yerinde dinlemek ve orada değerlendirmek. Basının gözünde de bakıldığı zaman CHP, AKP gibi sadece il merkezinde toplanabilir bir parti değil, sürekli Muğla’nın her ilçesinde olan bir partidir. Bunları ilçe başkanlarımızla birlikte yaptık. Orada parti açısından önemli konuları görüşüyoruz. Ayrıca bu toplantılarda ilçe başkanlarımızın bize vermiş olduğu öneriler büyük önem arz etmekte. Ben onları aldığım gibi direk parti genel merkezimize iletiyorum. Belediye başkanlarımız olarak sizlerle de bu toplantıları yapacağız. Orada alacağımız önerileri de yerel yönetimlere bildireceğiz. Bunlar önemli, tabii ki bunları sık sık yapmakta yarar var.  Örgütümüze vermiş olduğunuz desteğe ayrıca çok teşekkür ediyorum.” dedi.

chp ilce baskanlari toplantisi (8)Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da ilçe başkanlarını Bodrum’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğu belirterek şunları söyledi: “Burada hep beraber olmanın bir yandan üzüntüsünü bir yandan da mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim artık böyle ayrışma veya birbirimize küsme gibi bir lüksümüz kalmadı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu birlik beraberliğinin sadece Muğla’da değil bütün Anadolu’ya yayılması lazım. Biz bunları burada gösterirsek Türkiye’nin birçok yerinde bir filizlenme, bir yeşerme olur. Türkiye’nin yeni bir düzene, yeni bir atılıma ihtiyacı var. Bunun da Cumhuriyet Halk Partisiyle olacağına inanıyorum. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisinde kin ve nefret yok. Birlik ve beraberlik var, birleştirici güç var. Bunu her yere yaymamız, bu birleştirici gücü bütün Anadolu’ya anlatmamız lazım. Her gün mutlu uyanıp mutsuz başlıyoruz güne. Onun için ben gerçekten bugün burada bu güzel birlik beraberliği sergilediğimiz için hepinize çok teşekkür ediyorum.”

Heyet ziyaretin ardından CHP Bodrum İlçe Başkanlığının hazırlamış olduğu programa katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.