Bodrum Gündem

BODRUM İŞ DÜNYASI 2017 DE HUZUR BEKLİYOR…

BODRUM İŞ DÜNYASI 2017 DE HUZUR BEKLİYOR…

unnamedBodrumlu iş adamları 2017 den huzur, mutluluk beklediklerini, sezondan umutlu olduğunu açıkladı.Bodrum Ticaret Odası BODTO meclis ve meslek komite üyeleri ile buluştuğu akşam yemeğinde 2017 sezonundan umutlu olduklarını açıkladılar.

Bodrum Gündem Haber 

Bodrum Ticaret Odası yönetim kurulu, meslek komiteleri ve meclis üyeleri ile 2016 nın son günlerinde bir araya geldiler. BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, Ticaret Odası üyelerine ve kamuoyuna hitaben yaptığı konuşmasında Bodrumun enerjisi ile 2017 den umutlu olduğunu ifade etti. Kocadon konuşmasında  ” 2016 da ağır bir yıl geçirdik.2017 yılı olarak öncelikle Bodrum Ticaret Odası olarak hem Bodrumumuza ve hem de Türkiyemize huzur diliyorum, Huzur ve mutluluk gelirse turizmimiz iyi olur, kazancımız iyi olur inşallah 2016 yı hiç aratmayacak, arkamıza bile bakmayacağımız bir yıl diliyorum. Bodrum pozitif ruhu, Bodrumun güzel pozitif  enerjisi bizi böyle ateşliyor, 2017 ‘yi bu enerji ile aşacağız” dedi.

Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Erşen de Bodrum’un enerjisine, Bodrum’un markasına gönülden inanıyorum. 2017 her türlü olumsuzluğa rağmen 2016’dan daha iyi olacağına inandıklarını ifade etti.

“Turizmi Destekleyen Etkinliklere Destek Olacağız”…

2016 nın geride kaldığı, son günlerde düzenlenen iş adamları yemeğinde, Bodrum Halikarnas Motor Sporları Derneği de ilçe de düzenlenen etkinliklere BODTO’nun verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

Kulüp Başkanı  Faysal Şefkatlioğlu ve kurucu üyeler, BODTO  yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kocadon’a bir plaket vererek, ilçede düzenlenen spor etkinliklerine yapılan desteklerden ötürü teşekkür ettiler. BODTO başkanı Kocadon da motor sporları nedeni ile karada ve denizde düzenlenen yarışlar nedeniyle ilçe turizmine katkı sağlandığını belirterek bundan sonra daha fazla spor etkinlikleri düzen düzenlenmesini istedi. BODTO başkanı Kocadon, Bodrumlu işadamları olarak her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.