Bodrum Gündem

KILIÇDAROĞLU GELİYOR…

KILIÇDAROĞLU GELİYOR…

kılıçdaroğlu-muğla-mitingi-bodrum-gündem-72

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bodrum’da düzenlenecek olan bazı etkinliklere katılmak üzere Bodrum’a geliyor…

Bodrum Gündem Haber

Genel Başkan Kılıçdaroğlu Bodrum programı kapsamında ilk olarak The Marmara Otel’de yapılacak olan “Türkiye’deki Ormancılık Politikalarının Toplumsal Yansımaları, Orman Köylüleri ve Kentler Üzerindeki Etkileri” konulu çalıştay toplantısına konuşmacı olarak katılacak.

Buradaki yapacağı konuşmanın ardından CHP Muğla Örgütü ve CHP Bodrum İlçe Başkanlığının birlikte hazırladığı bir dizi etkinlik kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sırasıyla Bodrum Belediyesini ziyaret edecek, Bodrum İskele Meydanı ve Mumcular Meydanında halka seslenecek.

Kılıçdaroğlu’nun Bodrum programına Genel Merkezden bir sıra yöneticileriyle birlikte katılması bekleniyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bodrum’a gelmesiyle ilgili konuşan CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun Bodrum’a yapacağı bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,”Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu uzun bir aradan sonra ilçemizi ziyaret edecek. Bundan dolayı yönetim kurulu üyelerimle, kadın kollarım, gençlik kollarım ve üyelerimizle birlikte genel başkanımızı halkımızla buluşturacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz”dedi.

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Programı

29 Aralık 2016

Saat 11:30          Çalıştay Konuşma

Saat 13:00           Bodrum Belediye Başkanı Ziyaret

Saat 13:30           İskele Meydanı Halkla Buluşma

Saat 16:30           Mumcular Meydanı Halkla Buluşma

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.