Bodrum Gündem

“ŞEHİR EFSANESİ OLACAĞINIZA HALKINIZIN EFSANEVİ BAŞKANI OLUN”…

hasan kablı'dan osman gürün açıklaması (6)Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı’nın,  Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün Bodrum’a gönderdiği 20 yeni minibüs için Sosyal Medya Üzerinden yazdığı yazı büyükşehir ile oda arasında suların durulmadığını gösteriyor.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Muğla’nın büyükşehir olmasının ardından Bodrum Şoförler Odası ile Muğla büyükşehir belediye başkanı Osman Gürün arasında başlayan gerginlik bir türlü bitmiyor.

Bilindiği üzere Muğla’nın büyükşehir olmasının ardından merkezden ilçelere toplu taşıma yapmak üzere minibüsler gönderildi. Bodrum’a gelen söz konusu minibüsler Bodrumlu minibüsçülerin çalıştığı hatlarda vatandaşa daha ekonomik ücretle hizmet vermeye başlayınca Bodrum Şoförler Odası ile UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) arasında bugüne kadar süregelen bir tartışmanın da fitili ateşlenmiş oldu.

hasan kablı'dan osman gürün açıklaması (4)Son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bodrum mitingi sırasında yaklaşık 200 kadar Bodrumlu minibüs şoförü, belediyenin karşındaki yolda çeşitli pankartlar açarak Osman Gürün’ü protesto edip seslerini duyurmaya çalıştılar. Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı,  aynı gün Bodrum Belediye Başkanın makamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sorunları anlatabilmek için yanlarında  Muğla büyükşehir belediye başkanı Osman Gürün olduğu halde bir dosya vererek çözüm istemiş fakat  konuya müdahil olarak tepki gösteren Başkan Gürün’ün, uygulamaların yasal dayanağı hakkında bilgiler verdikten sonra çok sayıda partilinin arasında Başkan Kocadon’a da bu sunum nedeniyle sitem ettiği dile getirildi. .
Yaşanan bu olumsuzluk Kılıçdaroğlu’nun İskele Meydanındaki mitingine de yansımış, meydanda bulunan Bodrumlu şoförlerin Osman Gürün aleyhine sözlü “Osman ekmeğimizle oynama” sloganları dikkat çekmişti.
Bodrumlu şoförler dün yaşanan hareketli saatlerin ardından bugün Muğla Büyükşehir tarafından Bodrum’a gönderilen yaklaşık 20 yeni minibüs ile şaşkına döndüler. Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, bu akşam saat 22:00 sularında Şoförler Odasının sosyal medya hesabından Osman Gürün’e yönelik yayınladığı mesajla iki kurum arasındaki gerginliğin yakın zamanda sona ermeyeceğinin sinyalini verdi.

Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı’nın Bodrum Şoförler Odası sosyal medya hesabından tamamını büyük harflerle yazdığı ve yayınladığı mesaj şu şekilde :

hasan-kablı bodrum gündemSAYIN OSMAN GÜRÜN
DÜN CHP GENEL BAŞKANI SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU NUN BODRUM İLÇEMİZİ ZİYARETİ ESNASINDA HATTI VE HAKKI OLAN ESNAFIMIZIN DEMOKRATİK HAKLARINI KULLANARAK EYLEM YAPMALARI HERHALDE SİZİ ÇOK KIZDIRDI.BUGÜN BODRUM İLÇEMİZE YENİ OTOBÜSLER GÖNDERMİŞSİNİZ.DEMOKRATİK HAKLARI DEDİK AMA SİZ ” HAKLARI -HAKLAR – HAK KELİMELERİNE O KADAR UZAKSINIZ Kİ ESNAFIN TAHDİT HAKLARINI BİLE YOK SAYIP ELLERİNDEN ALMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ.EYY SAYIN BAŞKAN KENDİ PARANIZLA ALDIĞINIZ ARAÇALARIMI GÖNDERİYORSUNUZ BİZİM PARALARIMIZ İLE ALDIĞINIZ ARAÇLARLA KİMLERİ SİNDİRİP KORKUTMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ.KRAL ARTIK ÇIPLAK BUNU TÜM MUĞLA BİLİYOR.
YENİ EK OTOBÜSLER GÖNDERMİŞSİNİZ OLSUN Bİ 150 DAHA GÖNDERİN DEVLETİN MALI DENİZ YA KAMU ZARARA UĞRAMIŞ SİZİN UMURUNUZDAMI.BUNLARLA BODRUM U YILDIRABİLECEĞİNİZİ Mİ SANDINIZ YALNIZCA KENDİ EGOLARINIZI TATMİN EDER KENDİNİZİ KANDIRIRSINIZ.
EN ÇOK DA SAYIN GENEL BAŞKANIMIZIN YANINDAKİ HALLERİNİZ BİZİ ÜZDÜ YA GERÇEKTEN ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARINI BİLMİYORSUNUZ YÂDA TÜM SORUNLAR ULAŞTIRMA DAİRE BAŞKANLIĞINA ULAŞİYOR VE ORDAN SİZE HERŞEY TOZPEMBE OLARAK YANSITILIYOR.
SİZDEN RİCAMIZ ULAŞTIRMA DAİRE BAŞKANLIĞINIZ HAKKINIZDA BODRUMDA SÖYLENMİŞ BİR SÖZ OLDUMU NASIL GAZETE KUPÜRLERİNİ, İNTERNET SAYFASI ÇIKTILARINI DOSYALAMAK İÇİN SABAHIN KÖRÜNDE SİZ MAKAMINIZA GELMEDEN YETİŞTİRMEK İÇİN HARIL HARIL ÇALIŞIYORSA ( BU SABAH Kİ MESAİLERİ BAYA FAZLA İMİŞKİ YENİ OTOBÜSLER GELDİ )
ŞOFÖR ESNAFININ EVİMİZE EKMEK GÖTÜREMİYORUZ VE BUNUN GİBİ HAYKIRIŞLARINDAN OLUŞAN BİR DOSYAYIDA SİZE ULAŞTIRMAK İÇİN UĞRAŞSINLAR.
BİRAZ HALKA İNİN SAYIN BAŞKAN DAİRE BAŞKANLARININ SİZE ” ŞU ŞUNU SÖYLEDİ, SUNU YAPTI LAFLARINI DİNLEMEKTEN ÇOK ESNAFINIZA GELİN BİREBİR SORUNLARI DİNLEYİN ŞEHİR EFSANESİ OLACAĞINIZA HALKINIZIN EFSANEVİ BAŞKANI OLUN.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.