Bodrum Gündem

BODRUM’UN YENİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ OLDU…

BODRUM’UN YENİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ OLDU…
bodrum'un yeni ilçe emniyet müdürü haluk başGeçtiğimiz günlerde Van’a tayin edilen Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş’ın yerine uzun zamandır Milas-Bodrum Havalimanı Emniyet Müdürü olarak görev yapan Haluk Baş atandı.
Bodrum Gündem Haber
Yaklaşık iki yıldır Bodrum İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Can Candaş’ın yerine Milas–Bodrum Havalimanı Emniyet Müdürü Haluk Baş atandı.
Öte yandan Milas Emniyet Müdürü Mustafa Cüneyt Yörükoğlu, Milas–Bodrum Havalimanı Emniyet Müdürü olarak görevlendirilirken, Milas Emniyet Müdürlüğü görevine ise Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Turgay Ava atandı.
Emniyet Teşkilatı Personelinin, 2016 Yılı Genel Atamaları çerçevesinde, 2. Sınıf Emniyet Müdürü, 3. Sınıf Emniyet Müdürü, 4. Sınıf Emniyet Müdürü ve Emniyet Amiri rütbelerinde bulunan personellerin atama ve yer değiştirme işlemleri geçtiğimiz hafta yapılmıştı.
Yeni İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, uzun zamandır Milas-Bodrum Havalimanı Emniyet Müdürü olarak görev yapıyor ve bölgeyi yakından tanıyan tecrübeli bir isim olarak biliniyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.