Bodrum Gündem

ARTIK O KOLTUKLARI İŞGAL ETMESİNLER…

ARTIK O KOLTUKLARI İŞGAL ETMESİNLER…

mhp-ilce-baskani-cengizhan-sancar-4

MHP Bodrum İlçe Başkanı Cengizhan Sancar, Geçen hafta yapılan Ocak ayı Bodrum Belediye Meclis Toplantısında yaşanan tartışmalara açıklık getirdi. Sancar “MHP’nin Bodrum Belediye Meclisindeki koltuklarını işgal ediyorlar” dedi…

Bodrum Gündem Haber

MHP Bodrum ilçe Başkanı Cengizhan Sancar, partilerinden istifa ederek bağımsız kalan bağımsız belediye meclisi üyelerine yönelik olarak oldukça sert ifadelere kullanarak, MHP’den istifa ederek bağımsız kalan 9 meclis üyesinin, belediye meclisindeki koltukları işgal ettiklerini söyledi.  Sancar “bu arkadaşlar aylardır MHP’nin Bodrum Belediye Meclisindeki koltuklarını işgal ediyorlar” diyerek bağımsız meclis üyelerini sert bir dille eleştirdi. Sancar şöyle konuştu; “Bu arkadaşlar MHP’nin oylarıyla Bodrum Belediye Meclisine seçildiler. Yaklaşık 4 aydan bu yana bağımsız olarak meclis üyeliği yapıyorlar. İstifalarını iki ay önce genel merkeze ulaştıran bu arkadaşların siyasi etik ve ahlak olarak meclisteki görevlerinden istifa etmeleri gerekiyor. O koltuklar MHP üyesi olan partililerimize aittir.” dedi.

MECLİS KOLTUKLARI MHP’Lİ ÜYELERİMİZİNDİR…

“Seçim sürecinde asil ve yedek listede yer alan MHP üyesi arkadaşlarımız, o koltukları fazlasıyla doldurur” diyen Sancar. “MHP’nin Bodrum Meclis üyeliklerini işgal eden bu arkadaşları davranışları anti demokratiktir. Kendilerine ait olmayan oylarla geldikleri koltukları, siyasi kimliksiz işgal edemezler. İstifalarının genel merkezimize ulaşmasından sonra Bodrum Belediye Meclis Toplantılarını takip ediyorum. Siyasi kimliksiz yapılan etkisiz ve kısır muhalefetle Bodrum’daki MHP oylarını temsil edemezler.”  dedi.

MECLİSTE DEMOKRASİ ARIYORLAR, ANTİDEMORATİK DAVRANIYORLAR…

Ocak ayı meclis toplantısında yaşanan Erdinç Tekinkaya olayına da değinen Sancar “Bu partisiz meclis üyesi arkadaşlar bir yandan Bodrum Belediye Başkanını demokrat davranmadığı konusunda eleştirirken, diğer yandan Bodrum Belediye Meclis Denetleme Komisyonuna seçilen arkadaşları Erdinç Tekinkaya’yı istifaya zorlayıp, yerine başka birini zorluyorlar. Bu kafa yapısının demokratik meclis talepleri ne kadar ciddiye alınırsa, Bodrum Belediye Başkanı’da o kadar ciddiye alıyor isteği. Hazırlıksız geldikleri mecliste arkalarında siyasi bir gücü olmayan bu ekip, acilen görevlerinden istifa etmeli. Yedek listede olan partili arkadaşlarımız o koltuklarda yerini almalı” çağrısını yaptı.

EN KISA ZAMANDA OLAĞAN KONGRE YAPILACAKTIR…

Meral Akşener’in antidemokratik şekilde olağanüstü kongre toplama girişimine ayak uydurarak partisiyle karşı karşıya gelen bu arkadaşların, Bodrum ilçe yönetiminden alınmaları sonrasında göreve geldiklerini hatırlatan Sancar “Zor günler yaşayan ülkemizde yaşanan sürecin normalleşmesiyle partimiz en kısa zamanda olağan kongrelerimiz yapılacaktır elbette. Uzun yıllardır partimde görev yapıyorum. Yeri geldi sade üye, yeri geldi aday, yeri geldi başkanlık görevlerinde bulundum. Bu arkadaşların partiye yaşattıkları sıkıntı sonucu birçok il ve ilçede gerçekleşen yeniden yapılanma sonucu bende Bodrum İlçe Başkanlığı görevini yapıyorum. Yaşananların sorumlusu bu görevleri alarak MHP ilkelerine bağlı siyaset yapan arkadaşlar değil, bu duruma sebep olanlardır.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.