Bodrum Gündem

MAY AJANS’IN HEDEFİ ULUSLARARASI TANITIM…

MAY AJANS’IN HEDEFİ ULUSLARARASI TANITIM…

may ajans ayşegül ülküBodrum’un önemli ajanslarından birisi olan May Ajans hedef yükselterek, artık uluslararası firmaların da tanıtımını üstlenecek…

Bodrum Gündem Haber

Muğla’nın Bodrum ilçesinde altı yıl önce kurduğu reklam ve ajans şirketi ile yurdun dört bir köşesinde başta turizm ve inşaat sektörü olmak üzere birçok kurum ve kuruluşa hizmet veriyor. May Ajans kurucusu, eski Milli Hentbolcü Ayşegül Ülkü artık uluslararası tanıtım için çalışacaklarını kaydederek hedef büyüttüğünü söyledi. Ülkü “Türkiye ve KKTC’de çok turizm sektörünün önde gelen isimlerine hizmet veriyoruz, tanıtımda digital medya yönetimi her geçen yıl değil her geçen ay önemini arttırıyor. Bizde bu yönde hizmet veriyoruz” dedi.

1999 yılında Bodrum’a yerleşen İzmirli eski Beden Eğitimi Öğretmeni ve eski milli Hantbolcü Ayşegül Ülkü (48) 6 yıl önce kurduğu May Ajans reklam ve Tanıtım Limited Şirketi ile turizm , inşaat ve yiyecek içecek sektörü başta olmak üzere birçok önemli şirketin tanıtım işlerini üstlendi. Bodrum, Ege ve Akdeniz başta olmak üzere KKTC’de yaptığı organizasyonlar ve digital medya duyuruları ile dikkatleri üstüne çeken Ülkü “Bizim işimiz yaratmak” sloganı ile yola çıktıklarını, firmaların sosyal medyadaki ihtiyaçlarına anında ve yerinde bir çözümle yanıt bulduklarını belirterek “İnternet gelişmeyi sürdürdükçe dijital sektörde atılan her adım daha çok dikkat istiyor. Turizmden inşaata hemen her sektörün kendini ifade edeceği en önemli mecralardan birinin de internet olduğu kuşkusuz. Bundan ötürü de dijital medya yönetimine her zamankinden daha çok iş düşüyor. Sosyal medya kanallarının etkili yönetiminden web tasarımına, kurumsal danışmanlık hizmetlerinden tasarıma, tanıtımdan pazarlamaya uzanan destek skalasıyla firmaların ihtiyaçlarına yanıt buluyoruz” dedi.

may ajans ayşegül ülkü ekibiMİLYON DOLARLIK ŞİRKETLER REKLAM VE TANITIMIN UZAĞINDALAR…

Turgutreis Belediyesi’nde 10 yıl Halkla İlişkiler Müdürlüğü yapan ve ardından belediyelerin kapatılmasından sonra da kendi şirketini kuran ve Bodrum’daki Önderler, Şensa Yapı, Demiroğlu Demir A.Ş., ConCept Yapı, Bodrummakel LTD. ŞTİ., Atolye3A, Savor A.Ş. Spektr Hotel, Dolce Otel, Gusto Balık, Torba Unlu Mamulleri, Eskiköy Restaurant isimlerindeki önemli kurum ve kuruluşlara hizmet verdiğini belirten Ülkü “Milyonlarca dolar yatırım yapan ünlü şirketler ne yazık ki tanıtım ve kendilerini anlatmakta büyük güçlük çekiyorlar. Dolayısı ile hedefe ulaşmakta büyük güçlük çekiyorlar. Bu nedenle işimiz öncelikle bu firmaları yaptıklarını en iyi şekilde nasıl anlatabileceklerini anlatmak ve hedef kitlelere ulaşmalarını sağlamak. Reklam, belirlenen hedef pazara, bir iletişim aracıyla ya da belirli bir iletişim kanalından ulaştırılır. İletişim aracının seçimi karmaşık güç bir iştir. Sayıca pek çok, yayımlanma zamanları değişik ve ulaştıkları pazarlar birbirinden farklı olan türlü seçenekler arasından bir seçim yapmak kolay değildir. May Ajans yeni yaşam alanı olan internetin bize sunmuş olduğu tüm olanakları estetik kaygılarla şekillendirip, hedef kitlesine kısa ve doğru yoldan yansıtmayı amaç edinmiş bir firmadır. 6 Yıllık bir geçmişimizde yapmış olduğumuzu başarılı işler sonucunda Bodrum ile birlikte İstanbul, İzmir,  Denizli, Antalya, Lefkoşa gibi şehirlere de hizmet vermenin gurunu yaşıyoruz. Web tasarımı ve yazılımı, sosyal medya tasarımları ve yönetimi, kurumsal tasarımlar ve danışmanlık hizmetleri iş tanımlarımızın içersinde.” dedi.

Ülkü sosyal medya hizmetinden kurumsal danışmanlığa, web sayfası tasarımından fotoğraf çekimi ve prodüksiyona kadar birçok alanda çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.