Bodrum Gündem

HOLLANDA’DA BODRUM’A YOĞUN İLGİ…

hollandada_yogun_ilgi (3)

Hollanda’da düzenlenen Utrecht Turizm Fuarı’nda bulunan Bodrum standı yoğun ilgi görüyor…

Bodrum Gündem Haber

Hollanda’nın Utrecht şehrinde gerçekleşen Utrecht Turizm Fuarı açıldığı günden bu yana Hollandalılar tarafından yoğun ilgiyle karşılaştı. Bodrum Tanıtma Vakfı Üyeleri ve turizmciler, Bodrum’a gelecek turist sayısını artırmak için çeşitli görüşmelerde bulundu.

Profesyonellerin ardından halka da açılan fuara yoğun ilginin devam ettiği görüldü. Bodrum’un yerel değerleri ile kültürel özelliklerinin tanıtılarak yaşam tarzının yansıtıldığı çeşitli etkinliklerin de gerçekleştirildiği Bodrum standı, renkli görüntülere sahne oluyor. Stantta yapılan geleneksel çekilişte Bodrum Tanıtma Vakfı üyesi olan 11 konaklama tesisi tarafından fuar ziyaretçilerine, Bodrum’da 2 kişilik 1 hafta her şey dâhil tatil hediye edildi.

2010 yılından beri her yıl düzenli olarak 100 m2’lik stantta tanıtım çalışmalarının yapıldığı büyük Bodrum standında Kefaluka Resort Otel, Milta Işıl Club Bodrum, La Blanche Resort Otel, Kadıkale Resort Otel&Bendis Beach Otel, Bodrum Holiday Resort, İzer Otel, Royal Asarlık Beach, Salmakis Otel&Spa, Rixos Premium Bodrum, Xanadu Island Bodrum, Baia Bodrum Otel, İsis Hotel&Spa,Rebis Bodrum Luxury Hotel &Residences, Güldeniz Sailing yer alarak tanıtım çalışmalarını yürütüyor.

Bodrum’un güzelliklerine dünyanın dört bir tarafından ulaşılabilmesi için livebodrum.com, bodrumcanli.com siteleri ve #livebodrum telefon uygulamaları kullanıcılar için Bodrum Otelciler Derneği tarafından aktif hale getirildi.  Bodrum Otelciler Derneği’nin desteğiyle büyük Bodrum standında livebodrum.com’dan canlı bağlantılar yapılarak standa gelen ziyaretçilere Bodrum’un belirli bölgeleri canlı yayınla sunuldu.

Yorumlar

  1. mehmet sait dedi ki:

    kandirmayin milleti, sadece bedava tatil cekilislerinde dolmus stant. geri kalan zamanda bos cekmis.