Bodrum Gündem

GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI YETİŞİYOR…

bodrum bahçeşehir okulları bilim ve akıl oyunları atölyesi (16)

Bodrum Bahçeşehir Okulları’nın 14 Ocak Cumartesi günü Midtown’da gerçekleştirdiği “Bilim ve Akıl Oyunları Atölyesi” yüze aşkın çocuğun katılımıyla gerçekleşti. Renkli köpük şovlara, dev küp yapımlarına sahne olan etkinlikte aileler de “Hazine Avı” yarışmasıyla heyecanlı dakikalar yaşadı. 

Bodrum Gündem Haber

81 kampüsü ile kaliteli eğitimi Türkiye’nin her noktasına ulaştıran, yeni nesil eğitime öncülük eden Bahçeşehir Okulları, Bodrum Kampüsü’nde gerçekleştirdiği yaratıcı etkinliklerine devam ediyor. Her ay farklı bir konsept ile Midtown’da tüm öğrencilere özel ücretsiz olarak hazırladığı atölyelerine bu kez “Bilim ve Akıl Oyunları Atölyesi” ni ekleyen Bodrum Bahçeşehir Okulları, 14 Ocak Cumartesi günü düzenlediği etkinlikte yüze aşkın çocuğa fen ve matematik deneyleri yaptırdı. Elektrik deney seti, fırça robot, hologram, mekanik puzzle, origami gibi 10 farklı deneyden oluşan etkinliğe katılan çocuklar, en az 5 deneyi tamamlayarak “Bilim Sertifikası” almaya hak kazandı.

bodrum bahçeşehir okulları bilim ve akıl oyunları atölyesi (21)“Bilim ve Akıl Oyunları Atölyesi” ile çocukların zeka ve bilişsel becerilerini geliştirilmesine, oyunlar sayesinde eğlenerek öğrenmesine ve bilimi sevmesine fırsat sunan Bodrum Bahçeşehir Okulları, bir sonraki etkinliği yine farklı bir başlıkta mart ayında gerçekleşecek.

Büyükler Hazine Avı’ndaydı…

“Bilim ve Akıl Oyunları Atölyesi”nde çocuklar toplam 50 dakika süren deneylerini yaparken büyükler de kendileri için özel hazırlanmış “Hazine Avı” için çalıştılar. Midtown’da bulunan mağazalarda gizlenmiş soruları bulup doğru cevaba ulaşmak için ter döken büyükler, bir yandan da eğlendiler…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.