Bodrum Gündem

YARI YIL TATİLİNDE ÇOCUKLAR OASİS’TE…

YARI YIL TATİLİNDE ÇOCUKLAR OASİS’TE…
20.01.2017
0
A+
A-

oasis atölye yarıyıl

 “Oasis Alışveriş Merkezi, yarı yıl tatili boyunca çocuklar için birbirinden eğlenceli aktivitelere ev sahipliği yapacak…”

Bodrum Gündem Haber 

Bodrumluların uğrak noktası Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi’nde, yarıyıl tatilinin 24-26-28-30 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde, 5 gün boyunca çocuklar için  birbirinden renkli ve eğlenceli aktiviteler gerçekleşecek. Oasis Toplantı Salonun’da saat: 13:00-16:00 arasında gerçekleşecek atölyelerde çocuklar keyifli vakit geçirerek yeteneklerini keşfederken, kişisel gelişimlerine de büyük ölçüde katkı sağlayacaklar. Atölyelere katılan çocuklar aynı zamanda yüz boyama etkinliğine de katılabilecek ve eğlenceli Maskot’la fotoğraf çektirebilecekler.

Çocuklar atölyeler kapsamında; 24 Ocak Salı günü, ruhumuzu huzura erdiren, Türk süsleme sanatı Ebru’nun nasıl yapıldığını öğrenerek sonrasında uygulama yapacaklar. 26 Ocak Perşembe günü, çok yönlülüğü olan ve tüm dünyadaki çocuklara önerilebilecek  ideal terapi materyali olan kinetik kumu, tamamen doğal malzemelerle yaparak diledikleri kadar oynayacaklar. 28 Ocak Cumartesi günü,  son günlerin en popüler oyun araçlarından biri olan slime hamurun nasıl yapıldığını öğrenerek, yaptıkları slime hamurlarıyla doya doya eğlenip oynayacaklar. 30 Ocak Pazartesi günü, minik çikolata meraklıları için el becerilerini, damak zevkini ve yaratıcılıklarını geliştirmelerini sağlayabilecekleri çikolata atölyesinde, hazırladıkları çikolataları yiyebilecek, elleriyle yaptıkları çikolataları sevdiklerine hediye edebilecekler. 1 Şubat Çarşamba günü çanta yapım atölyesinde, çocuklar hayal dünyalarındaki renkleri desenleri kumaşın üzerinde deneyimleyecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.