Bodrum Gündem

KARAOVA SPOR DA SÜPER AMATÖR LİGDE TOP KOŞTURACAK…

karaova-spor-manşetKurulduğu 1967 yılından bu yana mahalli liglerde mücadele veren Karaova Spor, 2016-2017 döneminde oynadığı 12 maçtan 9’undan galibiyetle ayrılarak Süper Amatör lige katılmaya hak kazandı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Karaova Spor Kulüp Başkanı Bekir Sami Turan,  sporcuların üstün gayreti ile yıllar sonra gelen Süper Amatör Lig sevincini “Bizlerde artık Bodrum bölgesinin takımları olan Ortakent, Turgutreis, Gümüşlük’ün bulunduğu  ligde mücadele edeceğiz. Biz de Bodrum’dayız, futbolseverleri maçlarımıza bekliyoruz” dedi.

bekir sami turan karaova spor1967 yılında Karaova’da kurulan takımın kurucuları arasında dedesinin de bulunduğunu kaydeden Karaova Spor Kulüp Başkanı Bekir Sami Turan, “Ne büyük tesadüftür ki  takımımızın ilk yıl yıl kadrosunda oynayanlardan biri de babamdı. Bugünlere kadar mahalli liglerde mücadele etmiş bir futbol takımımız var. Mumcular Belde Belediyesi iken kulübümüzün adını Mumcular olarak değiştirmişler. Fakat belediye kapandıktan sonra geçen yıl yapmış olduğumuz genel kurulda orijinal ismimiz, ilk kuruluştaki adımız olan Karaova Spor olarak değiştirdik. Çünkü sadece Mumcular merkez değil tüm bu bölgeye Karaova dendiği ve ilk kurulduğu yıldaki adı bu olduğu için yaptık bunu. “ dedi.

Süper Amatör ligde oynayacak olmaktan son derece mutlu olduklarını kaydeden Bekir Turan, “Birinci Amatör ligde mücadele ettik. Verdiğimiz mücadele sonunda ligi birinci bitirerek bir üst lig olan Süper Amatör lige katılmaya hak kazandık. Önümüzdeki sene inşallah Süper Amatör Ligde yine Bodrum bölgesinin takımları olan Ortakent, Turgutreis, Gümüşlük’ün bulunduğu  ligde mücadele edeceğiz.  12 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 de mağlubiyet aldık.   Kadromuzun %60 yerli, %40 ı da Milas ve çevre bölgelerden kadromuza dahil ettiğimiz oyuncularımızdan oluşuyor. “

Hedeflerinin Süper Amatör Ligde kalıcı olmak olduğunu dile getirten Karaova Spor Kulüp Başkanı Bekir Sami Turan  “Hedefimiz öncelikle Süper Amatör Ligde kalıcı olmak. Ayrıca Bölgesel Amatör Ligde de  takımımızın oynamasını hedefliyoruz. Maddi olanaksızlıklarımıza rağmen bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan başta Bodrum belediye Başkanı Mehmet Kocadon olmak üzere, bölgemizin çocuğu başkan yardımcımız Taner Uslu’ya, her koşulda bizi destekleyen ve yüreklendiren tüm Karaova Spor sevdalılarına teşekkür ederiz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.