Bodrum Gündem

CHP’DEN MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET…

CHP’DEN MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET…

IMG_2559

Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurulu üyeleri Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Türkiye’nin gündemini oluşturan Anayasa değişikliği konuşuldu. Başkan Akbulut “Referandum seçim propagandasına dönüşmemeli”

dedi.

Bodrum Gündem Haber

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut CHP Muğla İl Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette konuşan yönetim kurulu üyesi Adem Zeybekoğlu, CHP Muğla İl başkanı Mürsel Alban’ın Fethiye programı nedeniyle ziyarete katılamadığını belirtti. Zeybekoğlu, “Bizler buraya CHP’li kimliğimizin yanı sıra Türkiye’de yapılmak istenen rejim değişikliği için geldik. Çünkü bu problem parti problemi değil halkın problemidir. Bizler yetkinin “saraya” verilmesini istemiyoruz. Referandumun Türkiye için büyük bir risk taşıdığını düşünüyoruz” dedi.

IMG_2547 (1)AKBULUT: “ÇOK DİKKATLİ DAVRANIYORUZ”

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ise; gazeteciler olarak bu süreçte çok dikkatli davrandıklarını, her türlü fikri içinde barındıran bir kuruluş oldukları için tüm kesimlere eşit yaklaşmaya çalıştıklarını söyledi. Akbulut, “Bu hassas dönemde siyasi partiler halkı ayırmaya çalışmak yerine birleştirmeli. Referandum seçim propagandasına dönüşmemeli. Ayrıca bir sivil toplum kuruluşu olarak görevimizin farkındayız. Bu görevimiz kapsamında konuyu ideolojik bir kavram olmaktan çıkarıp değerlendirerek halka yansıtmaya çalışıyoruz” diye ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.